Mit gondoltok a helyzetről, ti mit tennétek? (lent)
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel, az újdonsült "sógornőjével" és a barátommal kocsival szórakozni mentünk egy másik városba. A barátnőmmel már hosszú évek óta legjobb barátnők vagyunk, voltak már mélypontjaink. Máskor is mentünk így kocsival, a barátnőm barátjának kívánságára, persze elfogadtam nem iszok, teljesen oké, megígérték ők se, szolidaritásból. Végül berúgtak jól mindketten, de nem is volt akkora baj, bocsánatot kértek másnap stb. Most viszont a barátnőm meg a sógornője összeragadtak, úgy viselkedtek mint két hülye liba, rohangáltak fel-alá stb. A barátom nagyon rosszul lett, tiszta láz lett, égetett a teste, alig volt magánál, a szórakozóhelyen lefeküdtünk ketten babzsákokra, félig elaludt én meg vigyáztam rá, de nagyon aggódtam, vártunk kicsit, el is jöttünk onnan aztán írt barátnőm, hogy jó lenne ha visszamennénk. Időközben a testvérem írt, hogy haza kéne vinni (ő is egy másik városban tartózkodott a lakhelyünktől), mert egyedül van, nem maradt már ott vele senki. Szóltunk barátnőméknek, hogy menni kéne, de ők semmiképp nem akartak hazajönni, ittak, cigiztek (egyébként nem szoktak), húzták az időt minden lehetséges módon, közben megevett az ideg, majdnem elsírtam magam, ott beszélgettek még másokkal, végül megnézette velem (!), hogy mikor megy vonat haza, 4:50-kor volt, pillanatnyilag úgy döntöttek nem mennek azzal haza, még jobban húzták inkább az időt. Végül elindultunk a kocsihoz nagy nehezen, hallottam arról beszélgetnek, hogy csak haza kéne menni vonattal. Felhívta a sógornő a szüleit, nem engedték vonattal. Közben viszont visszakérte a benzinpénzt a barátnőm. (itt nagyon bedurrant az agyam már) csak a felét adtam vissza, de aztán visszaadta ő is, hogy mégis hazajönnek. Egész úton visszatartottam a sírást, koncentrálnom kellett az útra, barátom közben elaludt, hátul a két lány meg azt ecsetelgette milyen jó lesz majd máskor is bulizni meg juj most ilyen milyen jó volt. Mikor kiszálltak a kocsiból, barátnőm hozzám se szólt, rám se nézett, mondtam neki, hogy majd beszélünk rávágott egy flegma oké-t. Ez 3 napja történt, azóta se híre, se hamva, viszont ma egy eseményen egy légtérben voltunk, átnézett rajtam. Ki vagyok készülve teljesen... Hozzáteszem, hogy nem az zavar, hogy van új barátnője, a sógornő, hanem, hogy teljesen figyelmen kívül hagyta az én prioritásaimat, hogy a barátom betegen szenvedett ott, a testvérem egyedül ült kint egy parkban és mindezt szörnyű lekezelően. Máskor teljesíteni kell az ő barátja kívánságát, de most meg én le vagyok sz*rva?? Mostanában kezdett egyébként "lázadó" lenni, 18 éves, iszik, cigizik, most lett először barátja és új közösségben is mozog. Mit gondoltok a helyzetről?2014. máj. 27. 23:00
1/5 anonim válasza:
Már akkor ott kellett volna hagyni őket a francba mikor a hapsid belázasodott. Még jó hogy szerencsétlen gyerek nem kapott lázgörcsöt mert nekik inni volt kedvük, plusz tesódnak is hogy egészben megúszta. Én megtudom védeni magamat mert megtanítottakrá de még így sem ücsörögnék egy parkban tökegyedül este. 2 hozzád közel álló ember komoly gebaszba kerülhetett volna mert te nem mertél úgy tenni ahogy helyesnek láttad, amúgy az a csaj nem lázad hanem züllik van különbség. Nem ártana átgondolnod pár dolgot.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is ott kellett volna hagyni a barátnődet a buliba, ha ennyire nem volt képes áldozatot hozni érted.
3/5 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van... Köszönöm, hogy végigolvastátok a hosszú történetet is. Nem tervezek megbocsátani neki, ha esetleg egyszer odajönne hozzám.
2014. máj. 28. 01:06
4/5 anonim válasza:
Szerintem azért megbocsáthatsz neki, csak a jövőben ne hagyd, hogy ugráltasson, és vidd haza a barátodat/tesódat, akkor is, ha a barátnődnek bulizni van kedve...
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben :) Csak az a baj, hogy nem fog kezdeményezni.
2014. máj. 28. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!