Hölgyek, lányok! Mit gondoltok a lentebb vázolt helyzetről?
Minap a városunk egyik folyójánál láttam egy gyönyörű lányt, aki kacsákat etetett (elég sok kacsa van errefelé, én is gyakran viszek nekik kenyeret pl.), úgy láttam, hogy egyedül ült a parton. Én biciklivel a folyó túloldalán tekertem hazafelé, futni voltam.
Mit gondoltok, érdemes lett volna odamennem hozzá, vagy inkább pont hogy magányra vágyott?
Köszi-köszi! Megint túl sokat agyaltam, és már bánom is. :(
Megj.: a közelben nincs buszmegálló, ez a helyszín gyakorlatilag egy park mellett van. :)
5-ös vagyok. egy jó tanács (mindenkinek!):
soha nem szabad agyalással elszalasztani a dolgokat. inkább hajtsák el az embert, azt ki lehet heverni, minthogy utána örökké magadat okold, mert kihagytad. és sose fogod megtudni, hogy sikerült volna-e, és ez gyötör.
szóval bátorság!
Biciklivel szoktál futni, ez érdekes:))));)
Én is azt mondom, mint az előző válaszolók, legyél magabiztos és rámenős, az már fél siker egy lánynál! És legközelebb ne hagyd ki az alkalmat:) Az nagyon jó ötlet, hogy mindig legyen nálad kenyér, ha arra jársz, igen:)
Biciklivel járok el futni. :P :D Amúgy bemelegítésnek sem rossz. :)
Ez a kenyeres ötlet tényleg jó, ezentúl 1-2 szelet mindig nálam lesz. :)
És igen, az ilyen esetekben inkább bánjam meg, hogy megtettem, minthogy azt bánjam, hogy nem tettem meg. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!