Te inkább extrovertált vagy introvertált vagy?
Introvertalt. Kicsit talan elvarazsolt, "muveszlelek" tipus. Nem tulajdonitok olyan nagy dolgot az ilyen teszteknek, inkabb viccbol csinalom. Akinek fogalma sincs onmagarol, oke, segit de azert szerintem nem kell olyan komolyan venni, hogy ezalapjan ismerkedj stb. Elvileg entrosen melankolikus (50%), nemi szangvinikus (20%), es flegmatikus keverekevel (20%), minimalis a kolerikus "enem". Illetve ketszer csinaltam ilyen MBTI tesztet egyszer INFJ, masszor INTP lettem (azt hiszem ebbol is latszik mennyit er a dolog :D).
Kitudok allni az igazamert, ha ugy adodik, (es ha a masik kezdemenyez) akkor meg elis beszelgetek ha kell, plusz orult kamasz koromat elem jelenleg (buli stb), szoval nem vagyok remete, de ugy egyebkent jobban jellemzo ram a zarkozottsag, melankolia, maganyossag (jo es rossz ertelemben is). Es nagyon szeretem a csendet.
Introvertált. Sosem rajongtam a hangos, zsúfolt bulikért, és nem tudok semmitmondó témákról hosszasan csevegni. Élvezem viszont a kisebb, nyugisabb baráti találkozókat, a kirándulásokat, van, hogy szeretek egyedül elmélyedni egy-egy számomra érdekes feladatban. Fárasztó időszakok után legjobban az kapcsol ki, ha egyedül lehetek a természetben vagy a csillagos ég alatt.
34/F
Introvertált, vérmérsékletem alapján pedig melankolikus, pici flegmatikus beütéssel. Szeretem a nyugit, igazi otthonülő könyvmoly vagyok, kreatív hobbijaim vannak, rajongok a jó sorozatokért és filmekért, de sokszor semmihez sincs kedvem, és csak tengek-lengek mihasznán. Állandóan filózok valamin, mindig kattog az agyam, hajlamos vagyok az önostorozásra és a tökéletességet hajszolom.
Ennek ellenére néha szeretek bulizni, és egy igazán népszerű, extrovertált fiúval járok.
Introvertalt,Rak jegyu,48 eves no vagyok .
Idegesitenek a sokat beszelo,harsany ,nyusgo emberek.Csillagjegy alapjan pl.az Ikrek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!