Te inkább extrovertált vagy introvertált vagy?
Figyelt kérdés
Ki van többen? Mesélj is magadról, ha akarsz.#társaság #barátság #élet #ember #barátkozás #zárkózottság #társasági élet #introvertált #extrovertált #nyitott
2016. aug. 16. 22:00
1/32 anonim válasza:
Extrovertált vagyok,mosolygós,optimista. 16/L
2/32 anonim válasza:
Introvertált, álmodozó, makacs, "művészlélek"
19/L
3/32 anonim válasza:
Vegyes.
Vérmérsékleti típust nézve szagvinikus-kolerikus, nem csekély melankolikus beütéssel, ez alapján extrovertált vagyok inkább, de eléggé remeteéletet élek s ez tetszik is, csak néha lenne jó embereket is látni...
Viszont könnyen kapcsolódom emberekhez, eljátszom, elcsevegek én tiniktől kezdve idősekig bárkivel, sok témám van... De igazán közel szinte senkihez nem tudok kerülni. S nagyon szeretek egyedül lenni, igénylem.
4/32 anonim válasza:
Introvertált, Rák csillagjegyű, hapsi.
5/32 anonim válasza:
Extrovertált, és imádok szerepelni, másokat jó kedvre deríteni.
6/32 anonim válasza:
Oroszlán létemre inkább introvertált vagyok. Félénk és nagyon nehezen megnyíló.
7/32 anonim válasza:
Vegyes. Otthon inkább extrovert míg vendégségben introvert főleg ha vannak idegenek is.
8/32 anonim válasza:
Rejtett introvertált. Pontosabban, marha jó színész.
10/32 anonim válasza:
100%-ban introvertált vagyok a tesztek szerint. Csak néhány barátom van.. akiben teljesen megbízok, olyan pedig csak 1. Szeretnék nyitottabb lenni, de minél jobban próbálkozok, annál inkább nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!