Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mitől lett ez a nagy divat...

Mitől lett ez a nagy divat Lengyel imádat?

Figyelt kérdés
Sok helyen a Lengyel imádat az elmúlt években előtört, de mitől? A legtöbb olyan ember áradozik jót és szépet a Lengyelekről akiknek még kapcsolata sem volt velük semmilyen szinten, nem hogy Lengyelországban járt volna. Meg "testvér nemzet" pedig nagyon történelmileg sem köt hozzájuk semmi. Igazából ha szomszédos ország lenne tuti utálnánk őket mint ahogy a mostani szomszédainkkal is teszi a többség.
2016. júl. 5. 16:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%
Nekem nem kellenek ilyen maradi szar haverok.
2016. júl. 5. 18:55
 12/20 MZ.per.X ***** válasza:

Szerintem kifejezetten jó az, ha van egy népnek "testvér népe", olyan mint egy embernek egy jó barát.

Amúgy például a rendszerváltás előtt is rendszeres úti cél volt Lengyelország a magyar turisták számára.

2016. júl. 5. 19:07
 13/20 A kérdező kommentje:
És mi a barátságunk jele? Mit kaptunk tőlük a rendszerváltás előtt igazán????? Mit kapunk most? Hány Lengyel gyár és vállalkozás van itt??? Hány közös emlékmű???
2016. júl. 5. 19:38
 14/20 anonim ***** válasza:
De most mit gyulolkodsz meg provokalsz?
2016. júl. 5. 19:46
 15/20 anonim ***** válasza:
#13 te is csak a markod tartanád
2016. júl. 5. 20:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"pedig nagyon történelmileg sem köt hozzájuk semmi."

Téged sem sok minden köt a történelemhez mert ezek szerint olyat nem nagyon tanultál.

2016. júl. 5. 21:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én most jöttem haza egy lengyel útról.

3 napig voltam.Mikor megtudták hogy

magyar vagyok egyből jó fejek voltak.

Irtó kedvesek!

Nem értem miért útálkodol!

Lehet voltál már ott,és negatív élményed lett velük,de attól nem kéne megbéjegezni őket!Én is 100% hogy visszamegyek oda,mert milliószor jobb emberek mint sokan itthon.

2016. júl. 6. 05:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Hozzád hasonlók miatt utálják a magyarokat a környező országokban,nem véletlenül.

Ja,dédnagyanyám lengyel volt,szóval tényleg nem köt semmi a lengyelekhez,irónia on.

2016. júl. 9. 19:13
 19/20 anonim ***** válasza:

És mi a barátságunk jele?

https://www.youtube.com/watch?v=j_5Gxky0j8I

Mit kaptunk tőlük a rendszerváltás előtt igazán?????

https://www.youtube.com/watch?v=qblUDO2Lni0

[link]

Mit kapunk most?

https://www.youtube.com/watch?v=tu9u_FYWI6w

Hány Lengyel gyár és vállalkozás van itt???

Ők nem végeznek gazdasági gyarmatosítást. Ők nem németek, franciák, angolok stb.

Hány közös emlékmű???

[link]

[link]

2016. júl. 11. 20:12
 20/20 anonim válasza:
Semmi történelmi kapcsolat? :D:D:D 1526 mohácsi csata már akkor jöttek segíteni a lengyelek! 2016 megint jöttek segíteni a határra!
2016. aug. 14. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!