Mit tegyek, ha emberfóbiám van? 15L
Imádom az embereket, mivel nagyon érdekesek, sokat tudnak így sokat is tanulhatunk tőlük. Szépek is, szerintem.
Viszont utálom őket, mert szörnyű dolgokat visznek véghez és koszosak, büdösek, sokan vannak, egyszerűen áh.... Tudom most is emberekhez szólok. Ezt is csak azért teszem, mert komoly szükségem lenne az okosságra jelen pillanatban, és ez felülemelkedik az iszonyomon. Mármint a szükségem.
Szeretném, ha normális válaszokat adnátok, lehetőleg anyám se legyen benne...
Köszönöm mindenkinek előre is;
Én

járj emberek közé hátha ekmullik
mindenkit utálsz?

15 évesen pedig még nem is kéne annyira utálnod őket. Mi lesz majd, ha dolgozni fogsz és találkozol a különböző játszmákkal a munkahelyen és az életed egyéb területein?
Kénytelen vagy lenyelni a békát és vagy elfogadod őket így, vagy egyedül fogod leélni az életedet. Én már csak tudom, mert kicsit hasonló a véleményem az emberekről úgy általában és faszán "bezárkóztam". Szinte teljesen egyedül is vagyok, magányosan.

Igazad van.
De nem ők a hibásak, hanem a média ami ilyenné nevelte őket. Engem is frusztrál rengeteg ember, a pofák amiket vágnak csak úgy naturba, a ruha amit felvesznek, a hajuk.
Lehet kevesebben de vannak olyanok is mint te. Volt egy osztályom ahol büszke, trendi dolog volt pávának lenni, aztán átmentem egy másik osztályba ahol mindenki utálta őket.
Menj olyanok közé akikkel egyezik az érdeklődésed.

Én akárhányszor azt mondom, hogy ember vagyok, jól érzem magam. Embernek lenni a legjobb dolog.
Akiktől "fóbiád" van azok gépek. A társadalom szürke ólomkatonái. Szörnyetegek, bestiák.
De neked nem ezzel kell foglalkoznod. Hanem magaddal. Hogy jó ember legyél. Nem nekem. Nem másoknak, hanem magadnak. És ebből ne hagyd magad kizökkenteni pár hülye miatt.
Csak azt tedd, amit az emberszíved súg.
Písz.
Köszönöm a válaszokat. :)
Az utolsó igazán király volt. Kúl a hozzáállásod. És igazad van. De attól még... Na mindegy. Igen, a lényeg ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!