Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Romaként hogy küzdjek meg a...

Romaként hogy küzdjek meg a rasszizmussal?

Figyelt kérdés
Nyilván mindig is tudtam hogy nem vagyok magyar, de fiatalabb koromban teljesen leperegtek rólam a sértések. Viszont ahogy egyre idősödök egyre jobban zavar. Teljesen tisztességesen dolgozom, több nyelven beszélek, mégis meg szoktam kapni bizonyos sértéseket. Múltkor kitettem tiktokra egy videót ahol én és a 16 éves nagylányom közösen főztünk, semmi extra nem volt, csak elmondtam egy receptet. Erre több olyan kommentet is kaptam hogy a helyes válasz a c... Azóta leszedtem a videót, mert nagyon bántott. Én mindent megpróbálok megtenni hogy ne ítéljenek el, de a munkahelyemen is van néhány munkatársam, akik nem túl szép pletykákat terjesztenek rólam. Hogy érjem el hogy az interneten és a valóságba se kapjam meg a beszólásokat a miatt hogy romának születtem? Hogyan tudnék ennél is jobban beolvadni a társadalomba? Vagy egyszerűen csak zárjam ki az életemből a rosszindulatú embereket, és ignoráljam őket?

tegnap 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Én azt javaslom amit a végén írsz. Tehát zárd ki az életedből a rosszindulatú embereket és ignoráld őket.
tegnap 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Hidd el magyarként sem jobb.
tegnap 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Zárd ki a gonoszkodókat, figyelembe se vedd őket. Csak a boldogtalan, megkeseredett emberek szóllnak be és bántanak meg szándékosan másokat. Na még a primitív/buta emberek, de nekik könyebb elnézni, mert nincs meg az az agykapacitásuk, hogy észre vegyék mit is mondanak.
tegnap 21:00
 4/6 anonim válasza:
60%

Légy rá büszke,és engedd el .

Üdv egy roma;)

tegnap 21:00
 5/6 Metionin ***** válasza:
Ahogy írod, zárd ki őket és kész. Aki ismer, az úgyis tudja hogy milyen vagy, az idegenekkel meg nem kell foglalkozni. Ha nem roma lennél, találnának mást, hidd el. A lányodnak se mutasd azt a példát, hogy pár gyökér miatt szégyelled magad, holott nem szolgáltál rá.
tegnap 21:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mások gondolkodásmódját nem tudod megváltoztatni. Ha valaki rasszista, akkor a csillagot lehozhatod neki, az sem lesz jó. Annyit tudsz tenni, hogy nem foglalkozol ezekkel az emberekkel.
tegnap 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!