Szerintetek is eltűnik a rasszizmus és jön az oltott-oltatlan ellentét ?
Figyelt kérdés
Tökre azt látom hogy már nincs is annyira ez a cigány és magyar dolog inkább az oltott és oltatlan. Sok helyen látom és tapasztalom hogy cigány és magyar akik ráadásul azok a fajták akik eddig egymás ellen voltak szinte elvtársak lettek2021. máj. 3. 10:51
1/18 Sunshinedoll válasza:
A kettő miért zárja ki egymást? A rasszizmus teljesen más, mint az oltott-oltatlan megkülönböztetés.
2/18 anonim válasza:
Ezt maximum a monitor mögül láthatod :) A való élet kicsit más.
3/18 anonim válasza:
Kettesnél a pont. Inkább lépj ki a valóságba a fórumtrollok meg facebookon hőbörgők világából.
4/18 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a nagyobb közlekedési csomópontokon található c-type emberekkel való barátkozást.
Én azokat ugyan úgy utálom, mert belekötnek mindenkibe, szotyiznak, cigiznek, szemetelnek, ha nem adsz cigit/pénzt akkor jó esetben csak anyádba küldenek el, de még fenyegetőznek is sokszor.
Vannak cigány barátaim, de ők normálisak, szóval nem tudom hogy rasszista vagyok-e :D
Amúgy pont nem érdekel ki az oltott ki nem.
5/18 anonim válasza:
A két dolognak semmi köze egymáshoz.
7/18 anonim válasza:
Akkor mit szólnál, ha roma létére még oltott is lenne?
(Vagy oltatlan?)
9/18 anonim válasza:
Tapasztaltam. Normális módon sose fogunk gondolkozni?
10/18 anonim válasza:
A gyökere ugyanaz. Én különböző vagyok, mert nekem van valamim, ami neked nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!