Szerintetek is eltűnik a rasszizmus és jön az oltott-oltatlan ellentét ?
Figyelt kérdés
Tökre azt látom hogy már nincs is annyira ez a cigány és magyar dolog inkább az oltott és oltatlan. Sok helyen látom és tapasztalom hogy cigány és magyar akik ráadásul azok a fajták akik eddig egymás ellen voltak szinte elvtársak lettek2021. máj. 3. 10:51
11/18 anonim válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Viszont a tömegmanipuláció leghatékonyabb eszköze az, ha különböző csoportokat egymással szembe uszítanak. Ha nem lesz rasszizmus vagy oltás téma, akkor lesz más, amiért ölhetjük egymást. Az emberi psziché már csak ilyen.
12/18 anonim válasza:
Nem leszek sose beolrva. Elmondani. Miérr, de te pàrtokban gondolkodz.
13/18 anonim válasza:
szom, elmennék a YouTube on sok jó dal van ott
14/18 anonim válasza:
Itt van. Gyűlölik az emberek egymàst
16/18 anonim válasza:
Itt van. Nem oltatome magam. Most Vai túl, anyuval együtt. Nem támogatta a Tb. Nos. 296699-ért van papírunk, pecséttel, hogy kiàlltuk.
17/18 anonim válasza:
Az egyik nem zárja ki a másikat.
18/18 anonim válasza:
Aki lepontozott, bizonyos infektológus, mint dr.Rusvay. igaz, àllatorvis volt. Egy ember betege akit kezelt volna, nem volt.
Nem oltatome magam. Most vagyok túl a fertőzésen. Szerológiai vizsgàlatot kértem. Nos nem. 22 évig fizetttem a TB. -t. Szóval itt túl vagyok rajta. Fekete pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!