Ti mit tapasztaltatok az angolokról?
10 éve élek Angliában- Ahogy minden országban itt is nagyon változó az angolok viselkedése. Ismerek olyan angolokat akik nagyon kedvesek, segítőkészek. Ismerek olyanokat akik undorítóak. Vannak akik a szemedben mosolyognak, kedvesnek tűnnek, de ha megfordulsz, képes hátba döfni egy késsel.
Egy biztos. Az angoloknál rasszistább, kétszínűbb nép kevés van. Tudom magyarokról mondják, hogy nácik, és rasszisták, de az angolok ebben is túltesznek minket.
Egyébként engem csak az zavar bennük mint nép, hogy ma sem értem, hogy tudták anno annak idején meghódítani az egész világot. Nagyon buták..
De mint írtam. Emberfüggő, mert vannak ilyenek és olyanok is.
Még valamit.
Azt én sem hiszem el amit írtál, hogy leszállított titeket a buszvezető mert nem angolul beszélgetettek. Ez nem igaz! Ugyanis sok buszvezető sem angol ( a férjem is volt itt kint buszvezető) és Anglia azért különleges ország, mert a világ minden tájáról élnek ott emberek. Ha titeket leszállítottak mert magyarok vagytok, akkor nagyjából senki sem utazna a buszon, mert sok külföldi él ott. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen incidens után csak a busztársasághoz kellett volna menni panaszt tenni, és a sofőrt azonnal kirúgják. Ezt meg egyik sem kockáztatja meg. Persze, hogy vannak gonosz, bunkó angolok, de hol nincsenek ilyen emberek?
Szóval értem, hogy el vagy keseredve, de azért ne túlozz. A buszos este kizárt, hogy megtörténjen, mert az angolok túl komolyan veszik az ilyen dolgokat.
Előbb írtam, hogy rasszisták, de munkahelyen, hivatalos helyen még véletlenül sem hozzák ki a rasszizmust mert az állásukba kerülne.
#7 csak a honvágy miatt, tudja mi várja itthon.
Aki hulye, azt mindenhol kinevetik am...
Pont az ilyen és ehhez hasonló esetek miatt próbálom egy ismerősömet lebeszélni arról, hogy költözzön Angliába. Ráadásul ha egyedül lakik otthon, akkor fél, akkor mire fel akar egy idegen helyre költözni tök egyedül? Az ilyeneket sosem értettem.
Jól meg kell gondolni a külföldre költözést, mert máshol sincs kolbászból a kerítés. Édesanyádat meg pláne hiba volt kirángatnod magaddal, mindenféle nyelvtudás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!