Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért izgulok ha bárkivel...

Miért izgulok ha bárkivel beszélnem kell?

Figyelt kérdés
Pár hónapja van így, előtte sosem tapasztaltam ezt, sőt bárkivel, akár idegenekkel is képes voltam elbeszélgetni. Most meg ha pl egy ismerőssel kell beszélgessek is izgulok, egyszerűen képtelen vagyok kifejezni önmagamat, és olyan mintha “remegnék” legbelül. Talán a szám mintha remegne is beszéd közben.. Napokban voltam egy állásinterjún, és borzasztóan kellemetlen volt, ugyanezt tapasztaltam, nem győztem a kezemet a számhoz tenni, egy papírt képtelen vagyok aláírni annyira izgulok, de nem tudom mitől.. Valaki esetleg tapasztalt már ilyet? Vagy van sejtése minek köszönhető ez?

tegnap 20:24
 1/5 A kérdező kommentje:
Aláírásnál lemaradt, hogy a kezem is elkezd remegni*, sajnos..
tegnap 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Én akkor izgulok, ha telefonálnom kell. Halogatom amíg csak lehet. Tudom, hogy elintézhető sok minden telefonon, de én inkább megyek személyesen ügyintézni 🤦‍♀️.
tegnap 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Van esetleg egy olyan konkrét esemény, amihez kötni tudod ennek az állapotnak a kezdetét?
tegnap 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Szociális fóbiám van, mióta az eszemet tudom, így még anyámmal is nehéz sokszor beszélni.
tegnap 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Nálam a telefonálással nincs gond, csak ha szemtől szemben kell beszélni..

Nincs, ez az hogy sosem volt ez nálam, nem tudom hogy most mitől jött elő.

Nem hallottam még a szociális fóbiáról, ez mitől alakul ki? Úgy gondolod hogy ez annak a kezdete, vagy már benne is vagyok?

tegnap 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!