Most érezzem magam cikinek/ ódivatúnak?
Már régóta érzem , hogy nem olyan vagyok , mint a többi srác. Nem nagyon követem a mai divatot , tehát a mostani srácoknak többnyire más a frizurájuk , pl : oldalt le van nyírva , de nekem normális . Nem szoktam úgy kiöltözni , mint egy celeb , inkább egyszerü ruhákban , ami kényelmes. Zenéböl is inkább klasszikusokat , vagy rockot , nem csípem annyira a mai elektro zenéket- DE ez csak az én véleményem. Néha érdekelnek az új filmek is , de itt ott szeretek megnézni a 2000-es évekböl is filmeket. Csak néha nem hagy nyugodni az , hogy azt gondolom , hogy nem haladok eléggé a korral , és hogy emiatt az emberek ódivatúnak tartanak. Elnézést ezért a gagyi kérdésért , csak azt hiszem , hogy a tinédzser-korral küzködöm.Tehát értsétek azt , hogy a példaképeim inkább régi emberek pl : John Lennon , Kurt Cobain stb....
Még fiatal vagyok , ez majd át fog menni ?
Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi , negatív kommenteket NEM kérek !
Nincs veled semmi baj, és ne aggódj, nem vagy egyedül, sokan vannak még rajtad kívül, akik hasonlóak. Egyébként lehet úgy is "lépést tartani", hogy az ember nem áll be a mai buta-divat sorába, mert egyébként vannak ám jó cuccok is a mai zenében, filmekben, ruházatban, vannak "mai" inspiráló emberek is. Csak meg kell tanulni szelektálni :)
Egyébként ha egy picit is megnyugtat: az én párom 21 éves, a mi korosztályunkban is vannak már bőséggel olyanok, akiket te a szövegedben "többi srác"-nak nevezel. A párom nem hord feszülős (skinny) farmerokat (a fiúk nagyrésze már azt hord), "normális" haja van, régi zenéket hallgat (ő is főleg rockot), régi filmeket szeret. Mégis vannak barátai, párkapcsolata, meg minden :)
Ne foglalkozz vele valószínüleg hallvány fogalma nincs arról ki az a John Lennon vagy mi az a Nirvana.Vagy csak cinikus próbált lenni.Ajánlom neki hogy inkább az utóbbi.
Amúgy meg nekem sokkal jobban tetszik a normális hajés öltözz úgy ahogy neked tetszik.És ezek a mai unalmas,semmitmindó tucatzenék soha de soha nem fognak a nyomába érni a klasszikus és a rockzenének.A régebbi filmek is ezerszer jobbak voltak mint a maiak.Ezek nem azt jelentik hogy ódivatú vagy csak hogy tudod mi a jó.Hidd el ez sokkal jobb mintha ilyen 12 egy tucat sztárokat imádó divatmajom lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!