Ti nem érzitek cikinek a vásárlást?
Mármint nem arra gondolok, hogy lemegy az ember a boltba egy kiló kenyérért...
Én olyankor érzem cikin magam, amikor ruhát veszek, kiváltképp fehérnemüt, vagy sminket.
Ma is vettem egy szexi füzöt (kizàrólag otthoni használatra, ha sor kerül rá egyátalán valaha), és srác volt az eladó. Én meg égtem.
De ugyanez van a sminkkel is. Állandóan aggódom, biztos gondoljàk, mit akar ez itt, rajta úgyse segít....
néha én is szoktam, főleg a pénztárnál
volt, hogy hátul végig kint volt a címkéje a blúzomnak szóval simán látta minden mögöttem álló, vagy esős időben mentem be kerülő utakon és így koszos oldalú cipővel kellett hosszan ácsorogni, vagy nagyobb bevásárlókban mindenki felpakol a szalagra 10-20 ezres árumennyiséget én meg mentem tejért, meg kenyérért..és ez rendszeres, hogy csak beszaladok egyvalamire.(csak mert ez van hozzánk legközelebb)
De. Ha a férj volt bent a fehérnemű üzletben, mindig hamar kijöttem, próba nélkül, nem találtam semmit.
Amikor a felesége, akkor igen.
Miért lenne ciki?
Mindenki vásárolni megy egy üzletbe, az eladónak pedig minden eladó.:D
"Gumit vesz egy férfi a gyógyszertárban.
A csinos eladónő megkérdezi, hogy becsomagoljam vagy itt fogyasztja? :D:D:D "
4-es igazad van.
Ez így van.:D
Kit érdekel, hogy más mit gondol arról mit veszek.
Egy sx shopban meg mi a ciki? A mögötted álló vásárló is valami segédeszközért megy be, nem pedig 1 kiló kenyérért.:D
Meg különben is, nem is ismerem sose láttam... :D
Hát ha szexi fehérnemű boltban dolgozom miért lepne meg ha valaki.... szexi fehérneműt vesz?
Ha tudnád szegény eladók mit látnak a szalagon néhanapján.
Nem. Múltkor én is három bugyit vettem és pasi volt az eladó. Mindenki hord bugyit, fogyó eszköz, hamar tönkremehet.
A smink meg az egyik kedvenc hobbim, annyit költök rá, amennyit tudok, és nem szégyellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!