Tényleg ennyire lenézendő hogy fiú létemre balettozok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szóval igen, 8 éves korom óta balettozok és jelenkeztem a Táncművészetire is, mert a jövőben is szeretnék ezzel foglalkozni.
Annyi ember beszólt emiatt, meg hogy ez mennyire lányos, minek csinálom stb. Nagyon rosszul esik..
2016. jún. 16. 08:21
11/15 anonim válasza:
nem mindenki lehet balettművész, megfelelő fizikum kell hozzá és teastalkat... sztem 18 évesen már felesleges ilyen beszólásokon rágni magad...
12/15 anonim válasza:
Nem lenézendő, csak legtöbben nem ezt várják egy fiútól/férfitól, nem szokványos választás. Viszont ha nem lennétek, ki játszaná a férfiszerepeket az előadásokon? :-)
13/15 PresidentEvil válasza:
Ajánld fel nekik, hogy csinálják végig veled két hétig a balettórákat, aztán majd leülhettek beszélgetni, hogy mi mennyire lányos.
14/15 anonim válasza:
Dehogyis.
Aki meg nem ért hozza,annak miért adsz a véleményére?
Amúgy van az a híres magyar balettos srác aki bokszol vagy 10 éve,tuti ismered,őt próbálnák bekóstolni.
15/15 anonim válasza:
Figyelj az én balettanárom ferfi. mindig meséli h 3-as jegynel jobbat sose kapott megis csomo orszagban tancolt stb.. Felesege van gyereke.. Szerintem normalis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!