Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg ennyire lenézendő...

Tényleg ennyire lenézendő hogy fiú létemre balettozok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval igen, 8 éves korom óta balettozok és jelenkeztem a Táncművészetire is, mert a jövőben is szeretnék ezzel foglalkozni.

Annyi ember beszólt emiatt, meg hogy ez mennyire lányos, minek csinálom stb. Nagyon rosszul esik..

2016. jún. 16. 08:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
6%
Tényleg nem szerencsés egy fiúnál. Más tánc nem is érdekel? Lehet váltani kellene. A balett alapok pedig jól fognak jönni, szóval nem kidobott idő az sem.
2016. jún. 16. 08:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki szidja, lenézi a balettot az nem tudja milyen hatalmas munka eljutni egy profi szintre. Csináld azt amit igazán szeretnél a többi idiótát meg sz@rd le. Fiúként mondom, respect a férfi táncosoknak, már csak azért is mert tudom, hogy én teljesen alkalmatlan lennék a erre. Ja és meleg se vagyok mielőtt valaki ezzel jönne.
2016. jún. 16. 08:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivelhogy a balett-táncosok között férfiak is vannak, természetes, hogy fiúk között is van, aki balettozni tanul.

Gondolom, nem a szüleid és a szűk családod szól be. A többiekkel meg ne törődj! Barátkozz a balettiskolába járókkal, ők biztosan nem mondanak neked ilyet!

2016. jún. 16. 08:37
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Vannak női súlyemelők is.

Miért lenne lenézendő.Gondolom többnyire olyanok néznek le,akiknek a legnagyobb teljesítmény,ha hétvégenként beisznak,meg focihuligámkodhatnak..

2016. jún. 16. 08:44
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Ne foglalkozz velük, mert nincs igazuk. Ha nekem egy srác azt mondaná, hogy balettozik és balettáncos akar lenni és tesz is érte, ugyanúgy fiúnak/férfinek és férfiasnak tartanám. Ha igazuk lenne azokbak, akik téged szekálnak, kb nem is lennének férfi balettosok... És ha már mi nők is lehetünk bármik (akár súlyemelők, birkózók, ahogy azt előttem írták) egy férfi is hadd lehessen már táncos.

Emlékszem a korábbi kérdésedre amúgy, gratu a felvételihez.

De komolyan - ne foglalkozz velük, vagy mondd meg, hogy te akkor is ezt fogod csinálni és ne szóljanak be, mert attól még rosszul esik.

A korábbi válaszolók (elsőt kivéve) mind jókat írtak :)

2016. jún. 16. 09:02
 6/15 anonim ***** válasza:
17%
Elmondták a véleményüket. Ez miért lenne lenézés? Szerintem sem férfias táncstílus, de egyáltalán nem lenézésből mondom, semmi rosszindulat nincs benne. Attól még hogy valakinek nem tetszik valami, az nem azt jelenti, hogy lenézi.
2016. jún. 16. 09:11
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Szar le, a sportot sosem szabad szégyellni, a balett pedig kemény sport, nem lányos ugrabugra
2016. jún. 16. 09:14
 8/15 anonim ***** válasza:
12%
Van egy olyan közmondás, hogy aki prostinak áll, ne csodálkozzon ha megszekszuálják...
2016. jún. 16. 09:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, az olyanoknak, akik kicsit eltérnek a normáktól és emellett sikeresek, azoknak mindig beszólnak :D Tapasztalat.

De nem is tudom... Amikor ez a vidi kijött, a legjobb barátnőmmel odáig voltunk magáért a pasiért is. Szerintem férfiasabb, mint a részeges bulizás. Azt olyan gáznak érzem (És most csak a tánc miatt linkelem, ostobaság lenne belekötni a szám mondanivalójába)

https://www.youtube.com/watch?v=c-tW0CkvdDI

2016. jún. 16. 11:39
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is esetleg egy váltás megoldhatja a problémáidat. Nekünk harcművészeten szokták azt mondani hogy "ha nem bírod menjél inkább balettozni a kislányokhoz". De mikor látok egy-egy balett produkciót annak ellenére hogy én sose csinálnám el kell ismernem hogy sok tekintetben jobbak nálunk. Baletthoz hatalmas hajlékonyság kell, és olyan lábkitartásokat csinálnak ami elég nagy fizikai erőre is vall. Koordináció, hajlékonyság, mozgékony és robbanékony erő mind benne van. Én meg szenvedek hogy lemenjen a spárgám hogy kicsit fej fölé tudjak pörgőrúgást küldeni.

Ne haragudj, szerintem is gázul néz ki. De el kell ismerni a mögötte lévő erőt és tudást ami nem kevés.

Én azt mondom hogyha szereted csinálni akkor ne érdekeljen ki mit mond. Általában gondolom olyan emberektől kapod meg ezt akik a kisujjukat se szeretik megmozdítani vagy a nagy MMA masterrace tagjaitól. Ha szereted csinálni ne foglalkozz velük.

2016. jún. 16. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!