Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon lenézendő ha egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon lenézendő ha egy 30 éves nőnek három éve nincs kapcsolata?

Figyelt kérdés
Nem is próbálkozik nála senki,ismerkedni se tud.
2016. ápr. 8. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Miért? Talán lenézendőnek kéne lennie?
2016. ápr. 8. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
3%

Nem lenézendő, hanem szánni való.

Tessék szépen kimozdulni és kitenni a kirakatba, amid van.

2016. ápr. 8. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem. De gondolom az a 30 éves nő sem akar igazán kapcsolatot, különben már lenne neki.
2016. ápr. 8. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, viszont ami ajánlok, és kicsit rendbe fog hozni, lelkileg, (mert látszik, hogy nem vagy jól), az az online ismerkedés. Igen az emberek nagy része utálja, férfiként én sem szeretem. de nőként olyan önbizalmat és randi szezont rittyent pár nap alatt amit el sem tudsz képzelni.
2016. ápr. 8. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Semennyire sem lenézendő. Főleg ilyen kevés infóból. Egy csomó ésszerű oka is lehet rá.
2016. ápr. 8. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Beszelgess itt akar velem :)
2016. ápr. 8. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem lenézendő. És valaki biztos próbálkozik nála. Mondjuk én most felvetem, hogy beszélgessünk, abból még baj nem lehet. :)

31F

2016. ápr. 8. 23:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem lenézendő. Miért lenne? Nem vagyunk egyformák, nem kell mindenkinek mindent ugyanabban a korban csinálnia. :)

23/N

2016. ápr. 8. 23:54
 9/9 Fish1 ***** válasza:

Lenézendő? És mi van, ha valaki lenéz emiatt? Az ő élete vagy a tied? Ha lenéznének emiatt többen, akkor a nekik való megfelelésből belemennél egy akármilyen kapcsolatba? Ne már...

Ha te jól érzed magad így, akkor nincs ezzel semmi gond. Ha zavar a helyzet (saját magad miatt, nem mások miatt), szeretnél kapcsolatot, akkor tegyél érte.

A soraidból inkább azt veszem ki, hogy az zavar, ha valaki kérdezgeti vagy mondogatja hogy miért nincs már kapcsolatod, stb.

2016. ápr. 9. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!