Mi a véleményetek az askfm-es Csankó Melaniról?
Nagyon felkapott lett az élet módja miatt és főleg amióta instán kommentelt neki egy külföldi sztár Itt vannak a linkjei
ask.fm/Melaniiii6 azért kérdezném mert elég megosztó a vélemény róla

Atya ég...
Most tényleg azért néznek fel rá ennyire, mert foglalkozik vele egy híres ember? Meg mert szééép (a number one érték manapság, ami nem viszi, soha nem is vitte előre az emberiséget)?
Elég szánalmas.
Vagy valamiről esetleg nem tudok?
Ennél már csak Dósa Fanny imádói szánalmasabbak.
Tény, hogy szép lány, de a válaszaiból ítélve sötét, mint a liftakna mélye, iskolába se járt rendesen, és ezt nem szégyelli felvállalni.
Majd ha megdolgoznak valamiért, vagy megküzdenek egy igazán nehéz helyzettel, akkor jogos lesz a nagy respect, addig a nagy semmire hypeolják őket. Szerintem.
Azelőtt is sokan példaértékűnek találták, nem ettől lett híres.
Másrészt ő már többször is említette, hogy nincs miért felnézzenek rá.
A személyiségéjért szeretik. Attól meg, hogy nem jár be iskolába intenzíven nem azt jelenti, hogy egy rossz ember, nem ez alapján kéne megalapozni egy emberi természetet/létet/gondolkozást. Lehet valaki rendszeres bejárója az iskolának, kitűnő tanuló, ha az életben még egy levelet se tudna rendesen megcsinálni és feltenni a postára.
Csak azért szidják, mert felkapott, arról meg már igazán nem ő tehet, hogy ennyien bírják.
Van személyisége, önmaga és ezért szeretik.
Ilyen egyszerű.

"Mi szeretnél lenni ha nagy leszel ? "
"Ember akinek van pipaja instan"
Na én itt jutottam arra a pontra, hogy mára elég volt az internetből

Azt gondolom, hogy Castiel értelmesebb owo
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!