Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nincs semmilyen érzelem...

Miért nincs semmilyen érzelem bennem? Miért lettem ilyen semleges mindennel szemben?

Figyelt kérdés
16 éves gimnazista lány vagyok, akinek voltak komoly céljai az életben amik motiválták, mindig kedves volt, jót akart az embereknek, szeretett társaságában lenni. Valami viszont egy éve megváltozott és nem tudom mi ennek az oka. Valahogy érdektelenné váltam mindennel szemben. De tényleg mindennel. Nem számít ha iskolában vagyok, nem számít ha városban, vagy otthon. Nem izgat hogy egyedül vagyok vagy a barátaimmal, mert egyik sem hoz ki belőlem semmilyen érzelmet. Nem szeretek semmit és nem vágyom semmire. Még a családommal és a barátaimmal, de még az "ellenségeimmel" sem érzem máshogy magam. Mintha lenne egy semleges állapotom, amiből nem tud semmi kimozdítani. Mostmár nem szervezek programokat sem, pedig mindig a társaság központi emberei közé tartoztam. A viselkedésem pedig mindig agyban dől el, mert tudom hogy viselkednék normál esetben, viszont mostanra ez csak színjáték, alapjáraton nem érezném szükségét a dolgoknak. Nem vagyok szomorú, de boldog sem és nem lep meg semmilyen helyzet sem, számítok a váratlanra. Szerintetek miért lettem ilyen kiégett? Vajon a serdülő kor hozza ezt ki belőlem, vagy az, hogy az elmúlt évben rengeteget csalódtam és beleuntam volna abba, hogy Sosem történt semmi úgy ahogy szerettem volna? Ha esetleg valaki van hasonló helyzetben az is írhat.
2016. jún. 5. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
36%

Valószínűleg a kamaszkor miatt van, mert nálam is hasonló gondok vannak.

Próbálgass ki soft drogokat, sokat segít némelyik! :D

16/F

2016. jún. 5. 13:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az elsőre, nehogy semmilyen drogot se próbálj ki!!!!

Egy idő után függővé fogsz válni, és tönkremegy az életed, minden álmod porrá válik, még a reménye is annak, hogy valaha megvalósítod!!!!

Én is így voltam serdülő koromba, passzív voltam mindennel, ami körülöttem történik.

Én garatálom, hogy egész 17-19 éves korodba, minden változni fog.

Gondolkodásod, hozzáállásod is.Így a normális. :)

19/l

2016. jún. 5. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
nehogy nélkül, bocsi csak átfogalmazta, s véletlenül elfelejtettem kitörölni
2016. jún. 5. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!