Senki nem foglakozik velem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Miért van ez így? egymással úgy el vannak. nekem még a facebookon sem ír senki még vissza sem. Pedig nem vagyok sem csúnya sem pedig olyan, mintha különböznék. Lányokkal beszélek kb hetente 1x facebookon. szerintük helyes vagyok. ilyenkor szarul érzem magam, hogy el sem tudom mondani de nyugton nem maradok. Csak sajnáltatom magam. 16/F2014. dec. 26. 18:49
1/9 anonim válasza:
Nekem sem ir senki. Miközben mindenki imád. Gondolom a családdal van mindenki.
2/9 A kérdező kommentje:
nem úgy.. sosem senki. kb 3 éve
2014. dec. 26. 18:56
3/9 anonim válasza:
Én meg elvileg jól nézek ki,akikkel élőben szoktam beszélni/párom haverjai is imádnak mégsincs barátom és ha én nem írok valakinek akkor kb senki nem ír nekem.Pedig szerintem semmi baj nincs velem meg visszajelzések alapján odavannak a kinézetemért.Nem tudom miért van ez :/ 20/L
4/9 A kérdező kommentje:
Másoknak olyan jó de mindegy a kérdést is hiába írtam. már nem is akarom hogy foglakozzanak velem már megszoktam hogy nem
2014. dec. 26. 19:02
5/9 anonim válasza:
Hát nem minden a kinézet,a csomagolás lehet nagyon jó ha valami taszító dolog van belül.
Én valószínűleg megkérdezném egy közelebb álló embertől hogy mégis mi lehet a baj,van-e valami olyan tulajdonságom,ami bántó,vagy taszító lehet,de tudok változtatni rajta.
6/9 anonim válasza:
3-as vagyok.Velem pl az a baj(szerintem),hogy kinézetre nagyon adok magamra,legújabb divat szerint öltözök,sminkelem magam stb.Belsőre pedig nem vagyok az a könnyen megnyíló,társaság központja,nagy hangú emberke.Szeretem először alaposan megismerni az illetőt és csak az után nyitok.Erre viszont nem vár senki,inkább barátkozik mással....
7/9 A kérdező kommentje:
engem meg nem is érdekel, hagyjon mindenki aki akar. bárcsak a barátnőmet visszakapnám és mindenem meglenne
2014. dec. 26. 19:41
8/9 anonim válasza:
Szerintem sem biztos, hogy a külső olyan sokat számít, legalább beszélgetni attól lehetne. És a családod? Ők sem foglalkoznak veled? :/
Amúgy nem csak te vagy így ezzel. Az önsajnáltatást hagyd, és lehet, hogy inkább élőben kellene majd társaságot keresni :)
9/9 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet a barátnőddel,de csak rajtad múlik,hogy visszaszerezd!Az nem jó megoldás ha sajnáltatod magad.Mutasd magad mindig erősnek.Hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!