Mit csináljak? Úgy van hogy apukám az mindig foglakozik velem,anyukám meg sosem...
Úgy van hogy apukám az mindig foglakozik velem,anyukám meg sosem.Anyukámnak az az első,hogy haza jön gépezik egyfolytába,és nekem sem adja át a gépet!
Mindig oda jön a barátja,és múltkor is rendeltek egy nagy pizzát,nem adtak belőle!!És mi meg ott éhezünk,kistesommal,mert nem vesz semmi kaját,de a bort tudja venni, mert tegnap 1350ft-os bort vett!!
Múltkor meg két sört,és egy bort 900 ért!!!
Nekem sosem ad pénzt semmire!!!
Apukámmal meg minden jóba van :)
Mostis megyek majd a táborra, és mondta hogy ami hiányzik,megvesszük! de anyám pénzt se tud adni zoknira,se valamilyen fehérnemüre...
És most eldöntöttem hogy ezen a nyáron apukámhoz költözök,és új életet kezdek,vagy úgy értem hogy minden új lesz.:)
am 14 éves vagyok!
Nagyon sajnálom,hogy ilyen az anyukád.Miért nem tesz ez ellen apukátok semmit?Miért nem perelt már el benneteket tőle?Kérdezd meg tőle.Ezek nem normális dolgok amiket leírsz.Beszélj apukáddal,és költözzetek hozzá a tesóddal együtt.Ha anyukád nem hajlandó erre adja az apukátok bíróságra az ügyet.Te már eldöntheted amúgy is kinél szeretnél élni.
Sok sikert.
Jol van, ez egy nagyon jo otlet toled, hogy apukadhoz koltozol! Es mi lesz a kistesoddal, o mennyi idos amugy?
Sajnos vannak ilyen anyukak, akik jobban szeretik sajat magukat mint a gyerekuket.
De meg az a szerencse, hogy apukad szeret benneteket!
Irjal ha van idod!:)
Anyukadtol egyetlen pillanatig ne ijedjel meg! Amikor meghallgatnak majd esetleg a birosagon, akkor vidd el ezt is amit ide leirtal. Sokszor irni konnyebb, mint beszelni. Leirni konnyebb ami belul faj, elmondani nehezebb.
De lehet hogy nem is kell birosagra mennetek, hiszen anyukadnak edes mindegy lesz hogy ott vagy-e vagy sem.
de a kistesom az egy cigánytól van :S
és az nem apukám lánya...és ő nem mehet oda apámhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!