Elengeditek a 16 éves lányotokat bulizni hétvégén? Hányig maradhat? Milyen jellegű buli?
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 23:33
1/7 anonim válasza:
Hova? Kikkel? Ezektől nagyon is függ....
2/7 anonim válasza:
Igen. Amíg csak akar. Bebaszós/drogozós/tömeges orgia jellegű buli.
3/7 anonim válasza:
Én jártam ennyi idősen bulizni. 3-kor zárt a környéken minden szórakozóhely, szóval kb. addig maradtam. Diszkó.
4/7 anonim válasza:
Attól függ hova. Diszkóba nem engedném soha semeddig senkivel. Koncertekre és hasonlók engedném, vagy házibulikba normális barátokhoz.
5/7 gnoomage válasza:
16 vagyok, igaz srác, de a társaságba van pár csaj: átlagba egész estére, reggelig engednek el mindenkit. Koncertre, diszkóba, házibuliba egyaránt.
6/7 anonim válasza:
Én bízom benne, hogy úgy neveltük, hogy eltudja dönteni mi jó, és mi rossz, ezért általában nem szoktam megtiltani neki semmit. Bár mindig elmondja hova megy és kivel. Takarodó nincs, de nem szeretem ha reggel 7-kor esik haza. Általában addig marad, amíg tart a koncert vagy a buli. Szerintem nincs gond a bulizással amíg nem befolyásolja a tanulást.
7/7 anonim válasza:
Ő dönti el mit csinál. Ha jó szülő vagy, gyereked mindent elmond neked megnyugtatásodért és saját biztonságáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!