Szerintetek mi miatt érzem magam rosszul köztük? Vagy éreztétek már magatokat valaha így? Több lent
Szombatom lesz a legutolsó osztálybulim. (Hála a jó égnek).
Nem érzem jól magam az osztálytásaim között, nem igazán jövök ki jól velük.Tudom, hogy a hátam mögött kibeszélnek, sőt a múltkor, még akkor is ha ott voltam rólam beszéltek. Azótától, mikor bármilyen közös programom van velük, amire kötelező elmenni, nem érzem jól magam köztük, alig várom már, hogy menjek el. Ráadásul, az egyik osztálytársam, akibe szerelmes voltam, és ő is belém, egy másik lánnyal az osztályból kever. Nem zavar, csak gyűlölöm együtt látni őket.
Szerencsére a jövő héttől megszabadulok tőlük. Lehet, hogy csak társasági félelmem van, vagy valami ilyesmi, azért nem szeretem köztük, vagy csak szimplán az osztálytársaimat nem szeretem?
Ti ha a helyembe lennétek, mit tennétek?
És nekem volt idáig beszédproblémám, sajnos így születtem, de tavaly megműtöttek. Azért is nagyon sokat szekáltak, és rosszul éreztem magam, nem esett jól.
Vélemények? Bocs, ha érthetetlenül fogalmaztam, remélem nagyrészt meg lehetett érteni.
Hát igen, de most már vége, megszabadultam tőlük.
De amúgy lehet, hogy évek múlva szívesen fogok visszaemlékezni rájuk, csak idő szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!