Van aki egyedül megy fesztiválozni idén?
Szoktatok egyedül nekiindulni egy fesztiválnak? Ha igen, mesélnétek róla, hogyan tellik?
Idén úgy fest egyedül megyek a Sziget Fesztre, kicsit aggódok,hogy hogyan alakul, mert sosem mentem egyedül fesztiválozni. Lehet élvezni ismerősök nélkül is? Könnyű bevágódni egy csapatba? Mennyire befogadóak ilyenkor az emberek, ha ők ismerősökkel mentek?
19/L
Én úgy néz ki idén egyedül megyek VOLTra.
Fesztiválom még nem voltam egyedül, csak nagyobb koncerten.
Akkor is a zene miatt mentem, és most is amiatt fogok, az idő 90%-ában színpadnál leszek valószínűleg. Nem fogok szomorkodni ha nem sikerül barátkoznom, mert amúgy is csendesebb típus vagyok, de nyitott leszek (meg nem titkolom, hogy nagy valószínűséggel lesz bennem némi alkohol is, ami lehet könnyít majd a dolgokon, de nem akarok seggrészeg lenni).
Szerintem megvannak a maga előnyei és hátrányai annak ha egyedül mész. De annak is ha csapatban. Sokkal függetlenebb leszel így. Ha érdekel a fesztivál és szívesen mennél, akkor ne tartson vissza az hogy egyedül mész :D Csak légy résen, ahogy az előző is írta, lesznek fura alakok.
F/19
Köszi szépen!
Megszoktam a nyomulós bunkókat, szóval attól nem félek. :D
Mert így alakult. :)
Úgy volt párommal megyed, de februárban szakítottunk. Aztán a barátaim nem engedhetik meg maguknak, vagy éppen máshova mennek fesztiválozni, ééés ezért nem engedhetik meg maguknak. :D
Így alakult. Eladni meg nem fogom a bérletem, mert annyira nem félek egyedül elmenni. Persze, fura meg minden, meg izgulok hogyan alakulhat, de nagylány vagyok, és imádom a koncerteket amik lesznek. :D
Utcsó: Benne vagyok! :D Írok! ^^
Szia! :)
Én csak egy napra mennék, de nincs kivel. Szólj, ha esetleg társulhatnék :) 23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!