SunShine62 kérdése:
Van aki egyedül megy fesztiválozni idén?
Figyelt kérdés
Szoktatok egyedül nekiindulni egy fesztiválnak? Ha igen, mesélnétek róla, hogyan tellik?
Idén úgy fest egyedül megyek a Sziget Fesztre, kicsit aggódok,hogy hogyan alakul, mert sosem mentem egyedül fesztiválozni. Lehet élvezni ismerősök nélkül is? Könnyű bevágódni egy csapatba? Mennyire befogadóak ilyenkor az emberek, ha ők ismerősökkel mentek?
19/L
2016. jún. 3. 13:34
11/16 girl77 válasza:
Én is egyedül megyek a Sziget 0. napjára ^^ Esetleg csatlakozhatok még? :D 21/L
12/16 VNiki00 válasza:
Szia! En penteken megyek es ugy nez ki egyedul. Irj ha gondolod. 16L
14/16 anonim válasza:
Én is egyedül megyek ha megyek 21/F
15/16 anonim válasza:
Úgy nézki egyedül megyek 21/F társulni akar valaki írjon
16/16 A kérdező kommentje:
Jó volt. Végül itt összegyűltünk páran. És "vakrandis" tali volt és jól esett hogy (tekinte hogy mocskosul berugtam, sajnálom...) számomra vadidegenek jobban vigyáztak rám, mint valaha az egykori barátaim. :D <3
2019. jún. 25. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!