Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan ismerkedjek lagziban?

Hogyan ismerkedjek lagziban?

Figyelt kérdés

Holnap lagziba megyünk, de a szűk családon kívül senkit nem ismerek. Főleg nem korombelit. Akiket ismerek azok közül vagy idősebbek vagy kisgyerekek. Eddig ahány lagziba voltam mind úgy telt el, hogy körülöttem mindenki táncol, meg a politikáról, gyerekvállalásról beszélget, én meg sok felnőtt között csak ültem és zabáltam meg ittam. Nagyon kellemetlenül éreztem magam mindig, hogy nincs akivel szót értenék. Ha valamikor úgy hozzám is szóltak hogy na mégis mondjak már valamit, az kimerült annyiban hogy "Hogy megy a suli?" "Van már barátnőd?" és kb. ennyi.. Aztán a barátnős témánál mikor mondtam hogy nincs még rátettek egy lapáttal arra, hogy mutogattak a lányok előtt hogy "Nézd ott az a csinos lány fogd meg magadnak" azok meg jól kiröhögtek..

Na ennek a tétlenségi sorozatnak szeretnék véget vetni. Csak nem tudom hogyan. Ha találok ott korombelieket hogy szólítsam le őket, vagy hogy menjek oda hozzájuk beszélgetni, ismerkedni? Hogyan szólítsak le mondjuk egy lányt táncolni, meg ilyenek? Élőben ilyen téren félénk és tapasztalatlan vagyok, plusz abban is nehezebb lesz hogy valószínűleg a családban a kisgyerekeket is rám fogják bízni.

2016. jún. 3. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
és hogy sikerült?
2016. jún. 8. 02:02
 2/2 Forellino válasza:
Ezek szerint egy fiatal srác vagy.... és nem csak a lagziban van gondod. Én azt tapasztaltam (így túl a 40-en) hogy pont az ilyen közegben nem kell megfeszülni, hiszen mindenki azért van ott, hogy mulasson, és valahol egy nagy család az egész, és általában többen is táncolnak együtt, nem csak kettesével....tehát beugorhatsz bármelyik csoportba kérdés nélkül. Feltéve, hogy tudsz táncolni... Itt a legkönnyebb ismerkedni is, kérdezd meg, hogy kinek a rokona, hogy ő volt-e már koszorúslány, és innentől már jönnek a kérdések. Ha valóban kíváncsi vagy valakire, millió kérdésed kell hogy legyen!!!!! és észre sem veszed, már beszélgettek is, mert ő meg visszakérdez....Nekem 12 éves fiam van. Arra tanítom, hogy olvasson, tájékozódjon, legyen nyitott mindenre, hogy ha egy társaságban beszélgetni kell, meg tudjon szólalni. Sajnos olyan világot élünk, amikor a külső nagyon fontos. Ezért a megjelenésed is elgondolkodtató lehet. Nem kell drága ruha, de hogy ápolt, és modern legyél az elengedhetetlen, ha be akarsz vágódni a lányoknál. És az önbizalom.... na az nagyon fontos! Biztos van Neked is olyan oldalad, ami értékes...esetleg művelt vagy, vagy jól rajzolsz, vagy szép a szemed...legyél arra büszke, és ne azon rágódj ami negatív. Az ellen tenni kell.... És lazulj el! hány éves vagy???? 14-17 ??? Előtted az élet! Mindenkinek van párja valahol.... én úgy 17 éves koromig olyan csúnyának tartottam magam, hogy azért imádkoztam, hogy legyen a föld hátán egy pasi, akinek én is jó leszek.... Aztán megfordult a világ! :-) Van egy nagyon jó mondás: ha mindig csak annyit teszel, amennyire képes vagy, soha nem jutsz tovább! Próbálkozz, és figyeld a reakciókat, tanulj a hibákból, kudarcokból! Minden ami történik Veled, formálja a személyiségedet. Ha valami rosszul sikerült, abból okulj, és legközelebb csináld jobban! Fel a fejjel! Lehet valamelyik lány csak zavarában vihog, valójában pedig szomorú, mert nem kezdeményeztél!
2016. jún. 8. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!