Hogyan ismerkedjek lagziban?
Holnap lagziba megyünk, de a szűk családon kívül senkit nem ismerek. Főleg nem korombelit. Akiket ismerek azok közül vagy idősebbek vagy kisgyerekek. Eddig ahány lagziba voltam mind úgy telt el, hogy körülöttem mindenki táncol, meg a politikáról, gyerekvállalásról beszélget, én meg sok felnőtt között csak ültem és zabáltam meg ittam. Nagyon kellemetlenül éreztem magam mindig, hogy nincs akivel szót értenék. Ha valamikor úgy hozzám is szóltak hogy na mégis mondjak már valamit, az kimerült annyiban hogy "Hogy megy a suli?" "Van már barátnőd?" és kb. ennyi.. Aztán a barátnős témánál mikor mondtam hogy nincs még rátettek egy lapáttal arra, hogy mutogattak a lányok előtt hogy "Nézd ott az a csinos lány fogd meg magadnak" azok meg jól kiröhögtek..
Na ennek a tétlenségi sorozatnak szeretnék véget vetni. Csak nem tudom hogyan. Ha találok ott korombelieket hogy szólítsam le őket, vagy hogy menjek oda hozzájuk beszélgetni, ismerkedni? Hogyan szólítsak le mondjuk egy lányt táncolni, meg ilyenek? Élőben ilyen téren félénk és tapasztalatlan vagyok, plusz abban is nehezebb lesz hogy valószínűleg a családban a kisgyerekeket is rám fogják bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!