Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Voltatok már pocsék lagziban?

Voltatok már pocsék lagziban?

Figyelt kérdés
Kevés és rossz minőségű kaja, áramszünet, részeg vőlegény, menyasszony lopás, verekedés stb...

2016. márc. 1. 23:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Voltam, ezért nem járok családi rendezvényre. :D
2016. márc. 1. 23:49
 2/12 anonim válasza:
89%
A zene volt elviselhetetlen, gyerek voltam, apum berakott a kocsiba, ott aludtam. Ők voltam a vőfélyek ezért maradtuk. Szörnyű volt.
2016. márc. 2. 00:06
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Voltam nem is egy alkalommal.

Röviden:

- Az egyik lagzi még vacsora előtt vége lett. Mindenki hazament, és délutánra már senki nem volt. Az ok: A menyasszony és a vőlegény is padlórészegre leitták magukat, és a menyasszony mivel nem bírja az italt, agresszívvá vált, úgy megharapta a vőlegény (akkor már férj) kezét, hogy mindketten kórházba kerültek. Az ifjú asszonyka gyomormosást kapott kisebb alkoholmérgezés miatt, az ifjú férjnek több öltéssel varrták össze az ujjait.

- Voltam egy olyan lagziban, ahol a vacsora egy kocsmában volt. Rossz szervezés miatt a kocsmát nem bérelték ki, így a kocsma egyik sarokban a násznép a másik sarokban a helyi hullarészeg állandó vendégek, akik sértésnek vették, hogy nem vehettek részt az ingyen kajálásban, piálásban, így elég ordenáré módon viselkedtek. De a kaja is pocsék volt. Én a levest sem ettem meg, mert egy csomó hajszálat találtam benne. Nagyon hamar elmentünk. Később tudtuk meg, hogy este 10-kor szinte mindenki elment.

- Voltam egy szűk létszámú lagziban, ami konkrétan 8 embert jelentett. Az ifjú pár saját bérelt lakásukban készültek, ahová meghívták mindkettőjük szüleit, és 8 jó barátot. Amikor az önkormányzati boldog igen kimondása után felmentünk a lakásba, az ifjú pár közölte, hogy van ám torta, süti, kaja, de addig nem eszünk amíg a szülők nem érkeznek meg. Ez érthető volt, vártunk..egészen este 10-ig..Egyik szülő sem jelent meg, mert kiderült zokon vették, hogy nem az ő szájízük szerint zajlott a lakodalom. Bár többször hívták a szülőket telefonon, valamiért egyiknek sem volt annyi bőr a képén, hogy közölje, nem jönnek. "majd érkezünk".. így vártunk. Végül valaki megtette az első lépést, hogy "na gyerekek, sok boldogságot, nekem mennem kell, mert holnap meló".. végül mind a 8-an hazaindultunk. Bár nem tudják, de amikor ballagtunk a kocsikhoz, az egyik haver felvetette, hogy tud egy helyet ami még nyitva van, és isteni finom hamburgert árulnak. Odamentünk, és még én is bevágtam vagy 3 hatalmas hamburgert. Mivel nem ettünk egész nap mindenki baromi éhes volt..

- Voltam egy olyan vidéki lagziban, ahol a volt szerető jelent meg, és bunyó lett a vége..

szóval vannak élmények..:)

2016. márc. 2. 00:29
 4/12 anonim válasza:
91%
voltam. lehánytak.
2016. márc. 2. 00:37
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
én csak olyanon voltam. Alapjáraton utálom a lagzikat. Semmi gond nem volt vele igazából, csak nem nekem való. Az tart életben hogy hányásig zabálhatom magam. Persze egyik lagzinál még ez se jöhetett létre..Egy cégtulajdonos rokonomnak volt az esküvője és vmi puccos étteremben tartotta, ahol arisztokrata kajákat szolgáltak fel..de borzalmas volt a 3/4e. Pedig én még azt hittem hogy az olaszoknak jó ízlése van.
2016. márc. 2. 05:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egyszer.

Szó szerint véresre ültem a fenekem,annyira béna zenészek voltak,csak lassú számokat játszottak.

2016. márc. 2. 05:59
 7/12 anonim válasza:
4%

Nem lagzi volt, de egy házibuli.

A lènyeg volt egy barátnőm (ènis lány vagyok)

Barátnők voltunk aztán meglopott, èn meg vissza akartam adni neki ezèrt elhívtam egy házibuliba.. Terveztem hogy leitatom.. Ez meg is törtènt rèszeg volt.. Mondta hogy menjünk ki cigizni monfom jolvan. A lènyeg kimentünk cigiztünk mondja nekem fogjam már meg a cigijèt mert neki pisilni kell de kint voltunk az udvaron. Legugolt pisilni, de annyira rèszeg volt hogy nem tudott megtámaszkodni ezèrt belèm akart kapaszkodni csak az nem jól sült el ès engemis elrántott fel akartam álni de nem birtam mert rángatott... Ès így ott fetrengtünk a földön mindketten. Erre jön egy gyerek akinek tetszettem és elmondtam neki mitörtènt amikor lopott tőlem a csaj segíteni akart nekem ès úgy gondolta hogy majd megrugdossa a csaj meg megtaposa a fejèt csak mivel sötèt volt kicsit elnèzte ès engem talált meg megrugdosnieg taposni taposta a fejem mint egy csikket kb mire jött a haverja telefonnal hogy majd világít akkor hallottam hogy jajj ez nem is ő. Akkor elkezdte rugdosni őt engem meg felkapott valaki aztán bevitt a házba nem nagyon akarok többè házibuliba menni...

2016. márc. 2. 06:05
 8/12 anonim válasza:
78%
hát ez nagyon gáz. tapossák a fejed aztán ja ez nem is ő hanem a másik...
2016. márc. 2. 06:08
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

9-es, az nagyobb gáz, hogy nyolcaska hazudozik, mint egy idióta.

Kérdező: igen, nem ismertünk kb. senkit, és ültünk egész végig, mert senki nem táncolt senkivel.

2016. márc. 2. 07:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltunk egy olyan esküvőn, ahol az ifjú pár valamiért nem készült zenével. A vacsi után végül a násznép egy része hazament pár bulis CD-ért. Mi még azelőtt eljöttünk, hogy odaértek volna vele...
2016. márc. 2. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!