Hogyan legyek laza?
Figyelt kérdés
Nem is tudom kifejezni a helyzetemet... Szóval az van, hogy szeretnék megismerkedni egy lánnyal, de nem is tudom, hogy hogyan menjek oda hozzá. Olvastam, hogy kérdezzem meg az időt, vagy valami, de ma már valljuk be, hogy kinél nem szokott telefon lenni?... Na mindegy. Nem ez a lényeg, hanem, hogy egyszerűen, mikor ott vagyok mellette, nem tudom megszólítani. Beszélgetni tudnék vele egy csomó dologról, például időjárásról... :D Na jó nem.. :D A filmek őt is érdeklik úgy tudom. A megszólítással lenne bajom.. Ötletek?2016. máj. 16. 20:44
11/15 anonim 

válasza:

Akkor simán nyomható a filmes téma, de akkor is melegítsd be, hogy "szia, Armando DeLaVega vagyok, láttalak már itt párszor, stb hablaty.
12/15 anonim 

válasza:

-szia, nem tudod, hogy merre talalom a mosdot?
-De igen arra lesz
-Koszi, velem jossz? XD
Na jo hulyulok :D
Hat nem tom talalj egy laza temat pl ha mar filmeknel vagyunk akkor pl..
-Hali tudsz segiteni kivalasztani egy filmet az egyik ismerosomnek, most jon vissza kinabol es kene egy jo film neki h visszaszokjon ide...
Kicsit hazudhatsz...meg ha rakerdez h hogy ment neki akkor azt mondod lemondtatok stb..de akkor mar dumaltal vele. Remelem segitettem ;)
13/15 A kérdező kommentje:
KÖSZIII :33
2016. máj. 17. 14:34
15/15 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi, lett barátja... F***om... :D
2017. jan. 9. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!