Mit tegyek a stressz ellen? Hogyan legyek laza?
Szia
Gondolj arra hogy vannak akik te körülményedhez képest rosszabbul élnek.
attól még hogy ölöd magad belülről jobb úgysem lesz csak rosszabb mivel haza vágod magad idegrendszerileg + egészséged kárára fog menni.
Meny társaságba,haverok,barátok,család,zenehalgátas. Csinálj olyan dolgot amit szeretsz és nem fog az agyad felesleges dolgokon járni.
Hát most mit mondjak... nyugtatókat nem ajánlhatok, akkor kezdj el napi egy-kétszer teázni.
Ha ez nem jött be, akkor keress valami káros szenvedélyt, hobbit. Olyat, ami teljesen "kikapcsolja az agyat". Ilyen a síelés (csak hát nyár van), a motorozás, a biciklizés, illetve a sorozatfüggőség. Vagy ahogy az előttem lévő is említette, vegyél fel milliós hiteleket, és akkor minden hónapod egy kaland lesz, nem lesz időd máson görcsölni.
Remélem sokat segítettem, és megváltozik az életed:)
Tanulj meg meditálni. A meditáció lenyugtat, pihentet és lelki erőt ad. Csináld végig ezt a 30 perces meditációt minden nap
legalább egyszer, és meglátod, használni fog: https://www.youtube.com/watch?v=c9JtaSCIdLs
1.vedd vissza az irányítást-
aki irányítja és uralja önmagát és a környezetét,az magabiztos,nem tudják befolyásolni,tehát nem fog stresszelni.
2.szerezed meg a hozzáértést.
ez okozza a legnagyobb stresszt.
okvetlenül el kell végezned valamit amihez nem értesz.
pl beléd kötnek és te nem tudsz verekedni.
logikus,hogy ha ilyesmi okok stresszelnek,akkor meg kell szerezni a hozzáértést,a tudást és mindezt megtámogatni rutinnal.
Jaj, édesem, mondani nem tudok semmit, csak átérezni a helyzeted.
Aki meg teát és az afrikai éhezők sanyarú sorsa feletti örömködést ajánlja, az nyilván soha nem stresszelt még ok nélkül úgy igazán.
Szia!
Én is teljesen ilyen vagyok, úgyhogy megértelek.
A párom is próbál nyugtatni, meg hogy csak magamat őrlöm a sok agyalással. De egyszerűen ilyen vagyok. Voltam már pszichiáternél is, pszichológusnál is, de semmi sem segített. A gyógyszereket is abbahagytam, amit felírtak...
Nem tudom fog-e valaha is változni. De nagyon ki tud készíteni :( 27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!