Folyton idegeskedem, de olyan pici problémákon tudok stresszelni, és agyalni éjjel nappal amiket más félvállról leszar. Ezt mások, hogy csinálják? Nem félnek attól, hogy mi lesz, ha... Mit tehetnék, hogy én is ilyen legyek?
Teljesen ilyen vagyok jómagam is, olyankor azt csinálom, hogy kibeszélem magamból, nem nyomom el az érzéseimet a problémával kapcsolatban. Utána viszont nem gondolok rá, olyat csinálok, amit szeretek pl. éneklés. egy parázós lány
2015. máj. 28. 16:20
12/19 anonim válasza:
Sikerült már valami megoldás? Én is hasonló cipőben járok!
2015. szept. 28. 13:46
13/19 gago77 válasza:
Bezsarok rajtatok, komolyan.. :) Mit kell annyit parázni??
Legjobb módszer, ha egy ilyen helyzetben végiggondoljátok: mi lehet a lehetséges legrosszabb következmény, és aztán szépen elfogadjátok azt. Aztán viszont nem agyaltok rajta éjszakánként, hanem megtesztek amit tudtok annak érdekében hogy elkerüljétek. Ha nem sikerül, hát nem sikerül, valószínűleg túlélitek, tehát nem lesz semmi végzetes következmény.
És vannak dolgok amiknek alakulása felett nincs hatalmunk, ezeken meg kár stresszelni, energiát pazarolni rájuk.. Ilyen egyszerű. :)
2015. nov. 11. 01:54
14/19 anonim válasza:
Ha legközelebb elkezdesz stresszelni, egyszerűen jelentsd ki hangosan, h leszarod. Ha kell sokszor. Állj fel, menj ki, sétálj. Csinálj a stresszforrás helyett valami mást. Csak határozottan. Kit érdekel, és akkor mivan, meg ilyenek. :)
2015. nov. 17. 00:36
15/19 anonim válasza:
Mondjuk, ha egy munkahelyen stresszelsz, akkor elég nehéz azt mondani, hogy leszarom, és kimegyek...
2015. nov. 17. 13:58
16/19 anonim válasza:
Van egy video a youtubon egy csatorna rakta fel (valami korzeogr- nutshell) ott olyanokrol beszelnek h mekkora az oniverzum meg minden mas es te mekkora kis sz*r vagy benne. En megneztem parszor es hatott azota ha valami bajom van mindig arra gondolok h a vilagegyetem olyan kbaszott nagy es te olyan kbaszott kicsi vagy benne h a problemeid egyenloek egy kalap ffossal
2016. jún. 24. 02:05
17/19 anonim válasza:
Cigaretta a legjobb megoldàs stressz ellen.
2018. jan. 8. 22:06
18/19 anonim válasza:
Kedves 16-os. Ha Te semminek érzed magad ebben a világban, az a Te gondod. Lehet éppen "beleszarok" módon is élni. Azonban a legtöbben, ennél jóval összeszedettebbek. Én pedig inkább rájuk szerettem volna hasonlítani.
Kaptunk egy életet, amit lehetőleg szeretnénk a tőlünk telhető legjobb minőségben leélni, viszont az élet stresszel jár. Pénz és idő kell mindenre munkára, családra, szórakozásra, pihenésre.
Talán inkább csak meditációra van szükség.
Jelenleg én az edzésben, az életmódváltásban találtam meg a megoldást.
2018. jan. 25. 12:32
19/19 anonim válasza:
Természetesen cigaretta szóba sem jöhet. Inkább egészségesen próbálok élni. Illetve a párommal minden apróságot megbeszélek, aki sokat segít nekem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!