Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan legyek laza?

Hogyan legyek laza?

Figyelt kérdés
Nem is tudom kifejezni a helyzetemet... Szóval az van, hogy szeretnék megismerkedni egy lánnyal, de nem is tudom, hogy hogyan menjek oda hozzá. Olvastam, hogy kérdezzem meg az időt, vagy valami, de ma már valljuk be, hogy kinél nem szokott telefon lenni?... Na mindegy. Nem ez a lényeg, hanem, hogy egyszerűen, mikor ott vagyok mellette, nem tudom megszólítani. Beszélgetni tudnék vele egy csomó dologról, például időjárásról... :D Na jó nem.. :D A filmek őt is érdeklik úgy tudom. A megszólítással lenne bajom.. Ötletek?
2016. máj. 16. 20:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szarj le mindent, haverozz, ne tanulj, puskázz, hülyéskedj suliba
2016. máj. 16. 20:45
 2/15 A kérdező kommentje:
S, ez miért jó? :D
2016. máj. 16. 20:47
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Legyen DC-s sapkád breitling órád DC-s pólód adidas narágod nike airforce cipőd dögcédulád és laza lesze és járj audi a8-al XD
2016. máj. 16. 20:52
 4/15 A kérdező kommentje:
Mi legyek én Kis Grófó? XDDDD De nem pénzéhes a csaj.. :D
2016. máj. 16. 20:55
 5/15 Melody72 válasza:
En is lany vagyok es csak annyit tudok mondani , hogy az a legjobb ha odamesz es elkezdesz vele beszelgetni. Ha van tema akkor siman odatudsz menni hozza. Egy lany azt szereti ha nem felsz tole.
2016. máj. 16. 21:11
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :) Egyébként hogyan gondoltad, hogy menjek oda hozzá? :D Csak nem úgy, hogy

"

-Szia...

-Szia!

-Szereted a filmeket?

"

:D

2016. máj. 16. 21:26
 7/15 anonim ***** válasza:

Ez így elég száraz :D, attól is függ hol szólítod meg. Suliban? Akkor simán oda mész "helloszia, a nevem Bond, mi a helyzet mond" :D

Ha egyből a filmes cuccal indítasz az szerintem kicsit gagyi :D

2016. máj. 16. 21:40
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem suliban. :) Egy rendezvényen szoktam látni.
2016. máj. 16. 21:41
 9/15 anonim ***** válasza:
Milyen rendezvény?
2016. máj. 16. 21:44
 10/15 A kérdező kommentje:
Mozi féleség.
2016. máj. 16. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!