Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan érdekelhetné jobban...

Hogyan érdekelhetné jobban másokat amit mondok, vagy hogy érdekelhetne engem kevésbé ha őket nem érdekli a mondandóm?

Figyelt kérdés
Ha benne vagyok egy társaságba, vagy elég ha egy emberrel kommunikálok, beszélgetésbe elegyedünk és mindenki elkezdi zúdítani rám a sok sz@rt, ami egyébként néha jól jön, mert folyik az (egyoldalú) beszélgetés, de sosincs alkalmam elmondani a saját véleményem vagy elmondani ami velem történt, mert "keresztülbeszélik" azaz mintha nem mondtam volna semmit, csak az a lényeg hogy a másik elmondhassa. Én amúgy tényleg kíváncsi vagyok mindenre, meg érdekel is mert sok embertől lehet tanulni, meg alapból érdekel mi van velük, de úgy látszik ez fordítva nem működik és így olyan mintha én ismernék mindenkit de engem nem ismernének. Mit rontok el vagy ez miért lehet így? Kezd elegem lenni ebből és már látványosan rosszul esik de még így sem veszik magukat észre..
2016. máj. 13. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Ha nagyon jó nővé változnál. Vagy a simán jó nő is elég. Biztosan figyelni fognak arra, amit beszélsz.

2. Valószínűleg a többiek pont a te szövegedet tartják "sok sz@r"-nak, ugyanúgy nem kíváncsiak a napi eseményeidre és panaszaidra, ahogy te sem az övékére. Azaz: a téma legyen érdekfeszítő!

2016. máj. 13. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:

1. kérdésre.:

Ő személyiségükhöz mérten add elő.

2. kérdésre.:

Realizáld ezt.:Mindenki más.

Problems solved.

2016. máj. 13. 17:04
 3/6 A kérdező kommentje:
1-nek: úgy látszik nem olvastad el a szövegemet te sem, azaz te sem figyeltél, mivel írtam, hogy érdekel ami másokkal történik, tehát kíváncsi vagyok, csak jó lenne, ha én is elmondhatnám valakinek, és érezném, hogy érdekli őket. Én ki tudom mutatni, ha érdekel valami, sőt igazából megtisztelem a másikat vele, hogy végighallgatom (nyilván saját akaratomból, nem kötelező jelleggel) és reagálok rá (ha tudok) de néha annyira érezhető, hogy ez csak egyoldalúan működik. Ezért neveztem sok sz@rnak, mivel néha már úgy érzem, egy zsák krumpli is lehetnék, csak legyen valakinek elmondani. Egyébként meg nem biztos, hogy nő vagyok.
2016. máj. 13. 18:07
 4/6 A kérdező kommentje:
2.nak : köszi! na, a te válaszodból már lehet építkezni :)
2016. máj. 13. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a tarsasagot kell eloszor lecserelni.

Azt irod zuditjak rad a sok kakat. En mondjuk eleve nem baratkozom ilyen emberekkel, sot mostmar egyenesen kerulom oket.

Tini eveimben ezt meg nem fogtam fel, de igy a 30on tul latom mi minden sz.r van a vilagban, nekem nincs arra szuksegem, hogy az ismeroseim a sajat piti napi panaszkodasaikat a nyakamba zuditsak. Minek? Mitol leszek en attol tobb/jobb? Ha szorakoztat, az mas, de ha csak allandoan panaszkodnak, hogy ez nem jo az nem jo, annak csak negativ hatasa lesz ram. Thanks, but no thanks!

Tovabba, nyisd ki a szad es beszelj hangosabban, artikulaltabban. Nem ismerlek, nem tudom hogyan kommunikalsz de megfigyeltem, ha fontos mondanivalom van es azt akarom, hogy az mindenkihez a tarsasagban eljusson, akkor beleadok apait anyait a kozlendombe es abba, hogy hgyan kozlom. Nem kell ordibalni, de kicsit erosebb hangnemben, hogy a csiripelesuket elnyomd, es lehetoleg szemkontaktust tartani minel tobb emberrel! Akinek a szemebe nezel es beszelsz hozza, az NAGYON ritkan fog a szavadba vagni vagy elnezni es hatat forditani. Legalabbis egy tarsasagban erre ritkan fog sor kerulni.

Tovabba, keress olyan tarsasagot, ahol van kozos nevezo. Pl. egy Star Wars fan club. Ez most csak ugy eszembe jutott, de lehet az barmi mas, csapattarsak a kozos xyz sportklubbol, osztalytarsak akikkel egy kornyeken/utcaban laksz, csoporttarsak valami szakon, mittomen, neked kell kitalalni, de ha a mostani csapat nem figyel rad es te ugy erzed, hgy a hiba nem a te keszulekedben van, akkor a csapatot kell lecserelni!!!

2016. máj. 13. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Neked is köszi a választ! Megpróbálom majd ezeket a dolgokat, amiket leírtál, kíváncsi vagyok beválnak-e :D De az tuti, hogy változtatnom kell valamin
2016. máj. 16. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!