Hogyan érdekelhetné jobban másokat amit mondok, vagy hogy érdekelhetne engem kevésbé ha őket nem érdekli a mondandóm?
1. Ha nagyon jó nővé változnál. Vagy a simán jó nő is elég. Biztosan figyelni fognak arra, amit beszélsz.
2. Valószínűleg a többiek pont a te szövegedet tartják "sok sz@r"-nak, ugyanúgy nem kíváncsiak a napi eseményeidre és panaszaidra, ahogy te sem az övékére. Azaz: a téma legyen érdekfeszítő!
1. kérdésre.:
Ő személyiségükhöz mérten add elő.
2. kérdésre.:
Realizáld ezt.:Mindenki más.
Problems solved.
Szerintem a tarsasagot kell eloszor lecserelni.
Azt irod zuditjak rad a sok kakat. En mondjuk eleve nem baratkozom ilyen emberekkel, sot mostmar egyenesen kerulom oket.
Tini eveimben ezt meg nem fogtam fel, de igy a 30on tul latom mi minden sz.r van a vilagban, nekem nincs arra szuksegem, hogy az ismeroseim a sajat piti napi panaszkodasaikat a nyakamba zuditsak. Minek? Mitol leszek en attol tobb/jobb? Ha szorakoztat, az mas, de ha csak allandoan panaszkodnak, hogy ez nem jo az nem jo, annak csak negativ hatasa lesz ram. Thanks, but no thanks!
Tovabba, nyisd ki a szad es beszelj hangosabban, artikulaltabban. Nem ismerlek, nem tudom hogyan kommunikalsz de megfigyeltem, ha fontos mondanivalom van es azt akarom, hogy az mindenkihez a tarsasagban eljusson, akkor beleadok apait anyait a kozlendombe es abba, hogy hgyan kozlom. Nem kell ordibalni, de kicsit erosebb hangnemben, hogy a csiripelesuket elnyomd, es lehetoleg szemkontaktust tartani minel tobb emberrel! Akinek a szemebe nezel es beszelsz hozza, az NAGYON ritkan fog a szavadba vagni vagy elnezni es hatat forditani. Legalabbis egy tarsasagban erre ritkan fog sor kerulni.
Tovabba, keress olyan tarsasagot, ahol van kozos nevezo. Pl. egy Star Wars fan club. Ez most csak ugy eszembe jutott, de lehet az barmi mas, csapattarsak a kozos xyz sportklubbol, osztalytarsak akikkel egy kornyeken/utcaban laksz, csoporttarsak valami szakon, mittomen, neked kell kitalalni, de ha a mostani csapat nem figyel rad es te ugy erzed, hgy a hiba nem a te keszulekedben van, akkor a csapatot kell lecserelni!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!