Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mit szóltok ahhoz, hogy a...

Ti mit szóltok ahhoz, hogy a magyarokat mindenki utálja?

Figyelt kérdés
Nézzetek videókat neten a Magyarországról és a magyarokról,mindenki fikáz bennünket! Én úgy gondolom,hogy ok nélkül!
2016. máj. 4. 21:26
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
A vélemény nyilvánítás mindenkinek saját személyes joga. Amit leírtam, az a tapasztaltaimat tükrözi, ráadásul a stílusod nem megcáfol, hanem csak ráerősít az eddig mondottakra. Lehetsz magyar tudatú, lehetsz igaz magyar, miközben a honfitársaidról és az emberekről nagy átlagban meglehet saját véleményed, ami ha kell, igen, olykor kritikus hangvételű, de semmi nem történik ok nélkül. Ettől persze még nem vagy jobb senkinél, de amit látsz, és tapasztalsz, az nyomot hagy benned és akarva, akaratlanul is kialakít benned egy véleményt és reakciót. Ettől még nem vagy hungarofób (a hungarofób egyébként azt jelenti, hogy félni a magyartól) és nem vagy magyar gyűlölő sem. Nem az az igaz magyar, aki nem kritikus másokkal szemben, hanem az, akik magyarként él, viselkedik, és gondolkodik: tisztel másokat, önmagát, az őseit, istent, a hazáját, és ahogy Kassai Lajos is fogalmazott: "Nem feltétlenül az ősöket kell követni, hanem sokkal inkább azt, amit az ösök is követtek". Én legalábbis ehhez tartom magam. És ha nem bánod, én még maradnék ebben az országban. Ez az otthonom, és igen, szeretem, de jobban szereteném, ha az emberek egymásért lennének, nem pedig egymás ellen, és ha a megosztottság helyett egyetértés lenne bizonyos dolgokban.
febr. 13. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!