Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálja mindenki a...

Miért utálja mindenki a magyarokat? Rasszistának néznek minket, szeretnék rájönni, hogy miért van ez.

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:05
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
26%
Hát én kifejezett magyar utálattal nem találkoztam, csak a cigányok és a szomszédos országok nemzeti érzelmű lakossága részéről, de szerencsére a közös ezekben az emberekben az intelligencia hiánya, szóval nem nagyon kell őket komolyan venni.
2014. júl. 5. 22:08
 2/28 anonim ***** válasza:
69%
Sok cigány jár pl. Ausztriába lomizni és sajnos lopni is...ők a cigányokat a magyarral azonosítják egyből.
2014. júl. 5. 22:20
 3/28 anonim ***** válasza:
69%
nem utalja mindenki a magyarokat.
2014. júl. 5. 22:39
 4/28 A kérdező kommentje:
Sejtettem,hogy a romák is szóba fognak jönni,ezért is írtam,hogy ne töröljék addig a kérdést,ez tényleg nem amiatt van merthogy provokálni szeretnék.Tehát,most jöjjön a válaszom a többieknek akik válaszoltak.Van egy elképzelésem.A romák kimennek külföldre,de látják,hogy nem olyan jó ott mert ők nem tűrik a bizonyos cselekedeteiket így Magyarországra jönnek vissza. (Ki is a rasszista akkor ?) Javítsatok ki ha tévednék ezzel kapcsolatban.Akár egy kis részében tévedek,akár az egész egy nagy marhaság
2014. júl. 5. 22:41
 5/28 anonim ***** válasza:
nekem ugy tunik hogy ossze-vissza beszelsz.
2014. júl. 5. 22:42
 6/28 A kérdező kommentje:
Miközben írtam a kérdést úgy látszik valaki írt.A 3. válaszolónak lenne a következő üzenetem.Igen az tény,hogy nem mindenki utálja a magyarokat.Van francia,német,angol,szlovák,román barátom,viszont azt vettem észre,hogy ez nem sok ahhoz képest akik utálják.
2014. júl. 5. 22:45
 7/28 A kérdező kommentje:
Ééééés megint lemaradtam.Kérlek fogalmazd meg,hogy miért beszélek félre.
2014. júl. 5. 22:46
 8/28 A kérdező kommentje:
Próbálom mindenki szemével látni a világot.Tény hogy nem fényes a nemzetünk,viszont ezt nem tudják félretenni ?
2014. júl. 5. 22:47
 9/28 anonim ***** válasza:
70%

En meg rengeteg kulfoldit ismerek, sot kulfoldon elek, es mondom neked: nem utalja senki a magyarokat, nem kell sirankozni.

Hogy a szomszed nepekkel konfliktusokkal terhelt kozos tortenelmunk van, es ebbol fakadoan altalanos jellegu ellenerzesek lehetnek, ez meg teljesen normalis, ennek mi is okai vagyunk. De az egyen szintjen ok sem utajak a magyarokat, legfeljebb nehany egybites idiota, de olyanok vannak mindenhol.

2014. júl. 5. 22:56
 10/28 anonim ***** válasza:
Történelem az egész... Mi miért utáljuk a románokat? Gyanítom, hogy egyikőtökhöz sem ment oda egy román és köpött le titeket vagy hasonló...miért utálják sokan az oroszokat? Szerintem ezt se nagyon kell magyarázni...és így tovább...
2014. júl. 5. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!