Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mit szóltok ahhoz, hogy a...

Ti mit szóltok ahhoz, hogy a magyarokat mindenki utálja?

Figyelt kérdés
Nézzetek videókat neten a Magyarországról és a magyarokról,mindenki fikáz bennünket! Én úgy gondolom,hogy ok nélkül!
2016. máj. 4. 21:26
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nézzetek videót romániáról,szlovákiáról hogy hány magyar szólja le őket, kb semmi, nézzetek videót Magyaországról.... Mindenhol szlovákok,románok ocsmárolnak, nekünk lenne jogunk őket ocsmárolni....
2016. máj. 4. 22:21
 12/29 anonim ***** válasza:
68%
Igazad van, kérdező! A magyarok az ő videóiknál mindig barátságosan, kedvesen szólnak hozzá, a hálátlan lázadó parasztok meg ocsmárolnak minket! Pedig rossz szót magyar szájából románról, szlovákról nem hallasz soha! Pedig minket kifosztottak, elárultak, elbántak velünk, miközben mi csak baráti kezet nyújtottunk feléjük mindig!
2016. máj. 4. 23:07
 13/29 anonim ***** válasza:
85%

Ez egy iszonyat nagy baromság. Külföldön élek 5 éve (3 országban), de sokkal több pozitívval találkoztam mint negatívval.

A lengyelek pl kifejezetten testvérnépnek tartanak minket, Orbán Viktor miatt meg nem 1x hallottam Svédektől, Osztrákoktól, Németektől hogy bárcsak nekik lenne ilyen miniszterelnökük. Rengeteg nációval dolgoztam együtt, soha nem volt olyan érzésem hogy utálna minket bárki is.

2016. máj. 4. 23:50
 14/29 anonim ***** válasza:
70%

A környező országokkal mindig is necces volt a viszonyunk. Harcoltunk a területért ellenkező oldalakon harcoltunk a háborúkba stb. Ez ilyen ezt kell szeretni.

Viszont az felkeltette az érdeklődésemet hogy mit látsz kicsiny országunkban amiért ilyen véres szájjal véded?

Soha nem értettem a hungaristák mit is látnak és érdekelne. Minden kötözködés nélkül.

2016. máj. 5. 01:57
 15/29 A kérdező kommentje:
Azt,hogy a briteknek,olaszoknak,spanyoloknak,stb... távolabbi országoknak nem adunk okot,hogy utáljanak,mégis ezt teszik! A magyarokat mindenhol utálják,pedig más országokban több román,szlovák,lengyel,stb.... ember van! Ahogy mondtam,mások ugyan azokat a dolgokat teszik mint mi,de ha ők csinálják nem baj!! Ez rohadtul idegesít!
2016. máj. 5. 10:00
 16/29 anonim ***** válasza:
80%

Ugyan ez megy kicsiben az iskolákban mikor mindenki a kiközösített gyereket bántja. Tőlünk nem függ semmi viszont ritka nagy pofánk van már ami a világ dolgaiba beleszólást illeti. Muszáj küldenünk ide oda katonákat amihez közünk nincs meg hangosan véleményt formálni politikai ügyekben meg szembe menni a nagykutyákkal. Ha valaki alig látszik a térképen de hangoskodik azt nem szeretik. Szerintem ez valahol jogos.

Emellett Szlovákia Románia Magyarország rengeteg kivándorlót adott a nagyobb országoknak nem kevés haszontalan ember személyében. (persze mentek ki becsületes dolgozó emberek is de nem miattuk néznek ránk rossz szemmel akik azt teszik) Aki ott ugyan úgy haszontalan ahogy itthon is az volt. Akik csak élősködnek a más országokon és rontják a közbiztonságot stb. Mi is csúnyán néztünk azokra akik a nyakunkra hozták a migránsokat. Ők ugyan ilyen jogon nézhetnek ferde szemmel ránk.

Ettől függetlenül az ország megítélése a közember szemében nem hiszem hogy olyan rémes lenne.

2016. máj. 5. 10:11
 17/29 anonim ***** válasza:
24%

16#, ránk pont nem jellemző hogy élősködni meg bűnözni megyünk külföldre. Van persze ilyen is, de nem ez az általános. Viszont a román cigányok tömegesen csinálják ezt, jó példa erre a London központjában lévő Marble Arch-i román cigány tábor, vagy a Párizsi román cigány táborok. Bűnözés, kosz, erőszak.

A magyarra meg az a jellemző hogy akár elmegy alja munkát is végezni, de próbál munkából megélni.

2016. máj. 5. 13:00
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

A többi nemzetet is ugyanúgy fikázzák... sőt, akkor már inkább a saját házunk táján kellene sepergetni. Sajnos mindenki csinálja, hogy "büdös ruszki megszálló", "a törökök ne is beszéljenek", "az arabok kecskeb.ók", "Amerikában csak hamburgert zabálnak és buták"...

hogy a zsidókról ne is beszéljünk...

És nem mindenki "utál" minket, de aki kritizál, az általában azért okkal teszi, sajnos :(.

2016. máj. 5. 13:18
 19/29 anonim ***** válasza:

Lehet Angliába épp nem a mi cigányaink mentek ki de mentek azokból is bőven mindenhova. És pont azért írtam ezt a pár országot mert ezekből rengeteg haszontalan ember távozott. Persze mint írtam mentek hasznosak is de ha az én kutyámat (az Angoloknál hattyút és ha jól emlékszem épp a magyar cigányok) megeszi egy kínai akkor nem fog érdekelni hogy ide a kínaiak miért jönnek és hány becsületes dolgozó van belőlük az országban mert csak az a negatív képem marad meg hogy megették a kutyámat. Az átlag ember nem lát túl a saját tapasztalatain. Pl az előző hozzászólásomban egy szóval nem mondtam hogy a cigányok kivándorlására gondolok (munkakerülés, bűnözés) és mégis ez volt az első gondolatod. Mert ezt tapasztalod. Pedig rengeteg becsületes sőt akár alja munkát végző cigány is van Magyarországon.

Ezzel a példával talán érthetőbb mire céloztam.

2016. máj. 5. 15:11
 20/29 anonim ***** válasza:
83%

Én amúgy nem látok sehol minket szídó kommenteket, csak olyanokat hogy "jó lenne ha tudnék magyarul".

[link]

2016. máj. 5. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!