Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális ha a 13 éves fiam...

Normális ha a 13 éves fiam 18+ os játékokkal játszik pl: Assasins creed vagy Rainbow six siege?

Figyelt kérdés
Engem nem zavar de nektek mi a véleményetek?
2016. márc. 31. 00:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nyugodtan ki lehet javítani
2016. márc. 31. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Hibás vagy és kész. 29/N
2016. márc. 31. 17:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Te meg 29 éves nő létedre elég buta vagy.
2016. márc. 31. 17:35
 14/16 anonim ***** válasza:
A filmek értékeléséhez nem értek, de a játékok ESRB-je és PEGI-je gondolom kicsit más.
2016. márc. 31. 23:56
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
13: majd pont te mondod meg hogy ki buta és ki nem. Gondolom, fiatalabb vagy, mint én, szóval kérnék egy kis tiszteletet. A kérdezô véleményeket kérdezett, hát ez az enyém. De ha ô inkább 16 éves kis suhancok hozzászólásaira kîváncsi akik maguk is mocskos számtech játékok felhôjében élnek, hát akkor egészségére. Az én öcsém 12 éves kora ôta él a számîtógépes játékok világában mint egy zombi ('gratula' a szüleinknek, hogy megvették...). Mára 20 évesen nem tudja magát normálisan kifejezni, viszolyog a tömegtôl, szocfôbiás, és nem talál barátnôt:( Ha rám hallgatsz, kérdezô, számîtôgép helyett foci edzésre, ûszásra stb tehát értelmes sportra kellett volna beîratnod.
2016. ápr. 1. 08:06
 16/16 anonim ***** válasza:

#15:

A te szüleid és az öcséd hibásak, meg te magad!

Én pl 12 éves korom körül kezdtem el játszani hasonló játékokkal IS. Mára 3 szakmám van, van barátnőm, nem lettem szoc fóbiás...

A ti hibátok, hogy ez lett a vége...a szüleid megvették, az öcséd hagyta rabul ejteni magát egy jól kiépített csapdában és még te sem húztad ki onnan időben, de szerintem már te is lemondtál róla, ahogy az írásodból látom...

Nem a legrosszabb és a legjobb példákat kell hozni, mert ez 2 véglethez közeli eset...de 2 lehetőség is! lehet, hogy a kérdező fia ugyanúgy végzi, mint az öcséd, de lehet úgy végzi, mint én, vagy teljesen más lesz a végkifejlet...

De az öcsédnél is vannak rosszabbak, pl akik lövöldöznek az iskolában, vagy öngyilkosok lesznek, mert meghalt a kedvenc karakterük...

23F

2016. ápr. 1. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!