Normális ha a 13 éves fiam 18+ os játékokkal játszik pl: Assasins creed vagy Rainbow six siege?
#15:
A te szüleid és az öcséd hibásak, meg te magad!
Én pl 12 éves korom körül kezdtem el játszani hasonló játékokkal IS. Mára 3 szakmám van, van barátnőm, nem lettem szoc fóbiás...
A ti hibátok, hogy ez lett a vége...a szüleid megvették, az öcséd hagyta rabul ejteni magát egy jól kiépített csapdában és még te sem húztad ki onnan időben, de szerintem már te is lemondtál róla, ahogy az írásodból látom...
Nem a legrosszabb és a legjobb példákat kell hozni, mert ez 2 véglethez közeli eset...de 2 lehetőség is! lehet, hogy a kérdező fia ugyanúgy végzi, mint az öcséd, de lehet úgy végzi, mint én, vagy teljesen más lesz a végkifejlet...
De az öcsédnél is vannak rosszabbak, pl akik lövöldöznek az iskolában, vagy öngyilkosok lesznek, mert meghalt a kedvenc karakterük...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!