A szobatársam programtervező informatikus és még soha nem hallott a Valve-ről meg a Steam-ről, nem furcsa ez egy kicsit? Pedig ő is aktívan játszik játékokkal.
Egyszerű: hazudik.
(Vagy egy pajtában élt eddig)
Végülis megtörténhet, bár attól függ, mivel játszik.
Én egyébként programtervező matematikus vagyok végzettségem szerint, de csak azért tudok a Steamről, mert a memecenteren előfordultam egy időben s ott találkoztam a névvel s a Gaben-mítosszal :) Nekem semmi közöm hozzá.
A Valve más, a Half-Life és a Portal nagy kedvenc :D De van, aki mással játszik. A párom (ő is infós) ugyan az előbbiekkel is, de legtöbbször azért a régi Doom megy nála (azért gzdoommal :D nagyságrendekkel jobb, mint a Doom 3d, de az újnak is más lesz a bája, a régi valahol verhetetlen), valamint pár kis játék a kedvenc mágikus animelányaival, plusz a Touhou.
Vannak érdekes dolgok. Pl. biztos van, aki szerint fura, hogy én vagy 3 éve láttam a Star Wars első részét. Többet sosem, mert nem tetszett. A világ OK, de a sztori gyenge, erről nekem ennyit.
Én a wow meg cs:go meg gta meg ezeket nem tudom igazán, mik. Persze hallottam róluk (mire nem jó a memecenter, már megint), de ennyi.
S én érdeklődő típus vagyok, mászkálok mindenfelé, hallok sok dologról (de játékokkal nem foglalkozok külön, mindössze néha játszom némelyikkel. fogalmam sincs, mikor mi jelenik meg, s ha nem megy a sok éves pc-men, többnyire nem is érdekel). Egy programozó simán lehet beszűkültebb, mint én.
De ha modern ismert játékokkal játszik, akkor kicsit furcsa, igen.
Én BME mérnök infóra járok és Steam-ről is csak véletlenül tudok, a másikról én sem hallottam..
Szoktam játszani, de nem csúcs játékokat.
Szerintem nem alapfelszereltség egy informatikusnál, kivéve ha játékfejlesztő, akkor nyilván alap.
No kedves válaszolok köszi a válaszokat, most pedig mindenkinek akinek van valami hozzáfűznivalóm elmondom amit szeretnék:
2-es válaszoló: Kérlek szépen szereti a NFS-eket, kedvencei a Most Wanted de a Carbont is sokat nyomatta. Ezenkívül még szereti a Diablokat meg úgy a Blizzardos játékokat. Mivel nagy SW-os ezért nagyjából majdnem minden SW-os játékkal játszott, a JK3-at vagy 8-szor vitte ki elmondása szerint. Ezek amik úgy ismertebb gamek amiket tol.
3-as: Lol azért az komoly xD Azért a Half-Life eléggé alap (kellene hogy legyen)
4-es: Igazából most diplomázik, utolsó féléve van BA-n, szakdogára készül. Ő nem az a típus aki kibukik, jól tolja a srác, írt egy gamet Unityben 1edül :D Amúgy a hozzászólásod tetszik, elég az egyetem elvégzéséhez ha naponta 8 órát loloznak xD :) Lel.
5-ös: Köszi hogy elmondtad te miket ismersz, és hogy őszinte voltál a SW-al kapcsolatban. Nem vagyunk 1formák én például oda vagyok érte nagyon, de a gyűrűk ura nem fog meg, láttam az összes részt majdnem de úgy elég is volt. Nemhiába kinek mi ugyebár nem vagyunk egyformák. Mondjuk azért a WoW, GTA meg CS elég alap dolog. WoW a világ egyik legnépszerűbb MMO-ja, a legtöbbet játszott MMO a világon. CS a világ talán legnépszerűbb online FPS-e a CoD mellett, egyben a Steam 2. legnépszerűbb játéka (a több mint 10 ezerből) A GTA kétségtelenül a világ legnépszerűbb sandbox akciójátéka és a legsikeresebb is. Őszinte véleményem a WoW-ról meg a CS-ről hogy mindkettő egy nagy .... (lócitrom), de a GTA igazán nagy királyság.Remélem hasznos volt ez a kis gyorstalpaló :)
6-os: Ne aggódj én se játszok csúcs játékokat. Egyáltalán. Nem is viszi a gépem meg annyira nem is érdekelnek. Amúgy a srác írt már saját játékot tehát fejlesztő. Szerintem azért alap lenne hogy tisztában van a meghatározó szereplőkkel. De neki csak a Blizzard létezik meg az EA xD :D
Olyanokat játszik, amikről sosem hallottam :D Van ez így. Nekem a Half-Life jön be, de ezt már írtam korábban. Évekig vártam a HL2 ep3-at, most már feladtam, de ha a világ egyik leggazdagabb embere lennék, megvenném a jogokat meg valami fejlesztőcsapatot és megcsinálnánk :D
De ha valami a legnépszerűbb játék a műfajában, miért kéne ismernie egy programozónak, aki játszik, de mással? Nem érdekli, nem az ő világa, nem jön vele szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!