Normális ha a 13 éves fiam 18+ os játékokkal játszik pl: Assasins creed vagy Rainbow six siege?
Figyelt kérdés
Engem nem zavar de nektek mi a véleményetek?2016. márc. 31. 00:12
1/16 anonim válasza:
persze, hogy normális
mindenki játszik ilyenekkel
2/16 anonim válasza:
Normális. A szexoldalakat is biztosan megtalálja a neten, az is 18+.
3/16 MZ.per.X válasza:
Szerintem ezzel semmi gond nincs. Tulajdonképpen egy híradóban durvább dolgok vannak.
4/16 anonim válasza:
Különben is ezeket a játékokat csak a "halál és vér" miatt jellemzik +18-asnak, de egyébként ezek nagyon nagyon könnyed játékok.
5/16 anonim válasza:
Az, hogy felelőtlen vagy. Muszáj volt neki 13 évesen számítógépet venni? Hát idd a levét. 16 évesen is elég lett volna...Nekem is akkor lett, mégsem lettem digitális analfabéta! 29/N
6/16 anonim válasza:
A mai fiatalságot elnézve igen normális...
Én már korábban játszottam GTA meg hasonló durva játékokkal, részben ezek a játékok miatt van ma 3 szakmám, mert 14 évesen elkezdtem programozni ennek hatására :)
Akkor van ezzel gond, ha agresszív lesz, vagy hanyagolja a fontos dolgokat!
23F
7/16 anonim válasza:
Olyannal játszik, amit engedsz. Nekem nem lehetne.
8/16 anonim válasza:
Mindkét játék nem az öldöklésről inkább a taktikázásról szól semmi gond velük :)
9/16 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel.
Ha valakire olyan nagy hatással van egy játék,hogy....ott már más gond is van.
10/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem miért vannak a filmek amikben simán van halál meg vért 12 es karika alatt
2016. márc. 31. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!