Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek? Hogyan kerüljem...

Mit tegyek? Hogyan kerüljem el ezt?

Figyelt kérdés
Nemrég amikor a vasútállomásra kimentem, csak azt vettem észre, hogy gyülekeznek körülöttem az emberek. Mikor már olyan 20-an voltak, akkor jól megvertek. Nem vittek el semmit. Ez többször megtörtént. Mit tegyek? Az állomásra kell járnom, mert vonattal megyek munkába, azt nem tudom elkerülni.
2016. márc. 23. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Fènyes nappal?

Mindenap?

2016. márc. 23. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindez hol történt? Feljelentést tettél?
2016. márc. 23. 21:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Hajnalban. Valami muzsikosok lehetnek, mert láttam náluk gitárt, trombitát, meg egyéb hangszereket.
2016. márc. 23. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a 100 tagú cigányzenekar suttyó edition volt, nem tudsz ellenük sokat tenni, csak ha testőröket fogadsz.
2016. márc. 23. 21:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem voltak sokan, és magyarok voltak. Suttyó editionnak eléggé suttyó.
2016. márc. 23. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pont ezért tartok magamnál paprika sprayt....20 embernek éppen elég is lenne egy doboz....Egyébként pedig menj olyan helyre, ahol többen látnak, állomáson úgyis van kalauz vagy iroda helység, nem baj hogy hülyének néz hogy miért állsz közel hozzá, csak legyél ott. És feljelentést egészen nyugodtan tehetsz... sőt...
2017. ápr. 17. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem Te vagy Orbán, vagy Hitler akkor nem tudom... XDDD
2018. máj. 19. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:

3 év után ez még mindig tart? (mert ki van emelve) :O

Ha vannak kamerák, akkor kérd el a felvételeket és tegyél feljelentést.

2019. ápr. 3. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!