Hogyan kerüljem el hogy kirúgjanak a gyakori wc-re járás miatt?
A munkakezdés után az első lehetőséget ragadd meg az új felettesednél és egyenesen beszélj vele. Ne halogasd, ne várj vele és ajánld fel neki, hogy természetesen ha gondolja hajlandó vagy +30 perccel tovább dolgozni ez miatt, természetesen túlóra pénz nélkül.
Egy ilyen egyenes, és erős beszélgetés után az emberek 99.99 %-a teljesen elfogadóvá válik. Egyenes legyél mindig. Az tiszteletet is kivív az arra érdemes emberek között.
Csak munka után igyál, én ezt csináltam, amikor fertőzés miatt hasonló gondom volt.
Nyilván nem a legegészségesebb módszer, de addig jó, amíg a doki megmondja, mitől van. Kizártnak tartom, hogy nincs valami testi elvátlozás vagy fertőzés, ami ezt okozza.
Ideiglenes megoldas: pelenka.
Végleges: orvos.
Katasztrófa vagy kérdező... És mondtad a nőgyógyásznak, hogy ilyen problémáid vannak? Egyébként a funkcionális betegségeket se a vizelet, se a vérkép, se az ultrahang nem mutatja ki.
A gyógytea meg a természetgyógyász baromságok pedig sz.rt sem érnek, egy két elenyésző kivétellel. Szóval lehet rinyálni, meg még tízszer kirugatni magad, vagy lehet megoldást keresni a problémára ami jelen esetben urolúgus szakorvos, de lehet, hogy pszichiáter is kelleni fog. És ezt most teljesen segítő szándékkal és jóindulattal írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!