Hogyan kerüljem el hogy kirúgjanak a gyakori wc-re járás miatt?
Nem értem, miért kell lehurrogni a kérdezőt. Gondolom nem történt veletek soha ilyesmi, de én pl át tudom érezni. Mondjuk nekem gond van a veséimmel, valszeg azért járok sokat pisilni. De ha kell, akkor nem lehet visszatartani. Ez nem attól függ hogy most felnőtt vagy gyerek -e az ember... egyrészt kellemetlen ha ott van a feszítő érzés a hugyhólyagban, nem is tud az ember rendesen koncentrálni, stb.
Egyébként anyukám is ilyen sokszor pisilős típus, pedig neki semmi baja. úgyhogy szerintem kérdező ez vagy tényleg vmi stressz alapú dolog (lehet rágörcsölsz hogy ne kelljen pisilni, hogy ugye ne rúgjanak ki, de pont ezért kell sűrűbben) vagy pedig ilyen típus vagy, az ellen meg nem igen tudsz semmit tenni.
vizsgáltasd ki magad.
egyébként én is gyakran járok. amikor gyárban dolgoztam 12 óra alatt 2x lehetett elmenni szünetre. én volt hogy kilógtam wcre közben is, de közben felgyűlt a dolog amit a gép dobált ki, szóval magam dolgát nehezítettem meg. és egy gyárban gondolom 1-2 wc van, sokat kell érte menni.
az nem megoldás, hogy ne igyál-
amúgy akkor ha tényleg nincsen semmilyen egészségügyi gondod, akkor keress olyan munkát ahol ez megoldható. pl dolgoztam egy irodában is, a kutyát nem érdekelte mennyit ülök bent, a lényeg hogy a munka meglegyen csinálva. otthoni munkát is vállalhatsz, vagy ahol toleránsabb a főnök. általában a nők jobban megértik.
amúgy lehet, hogy nyomja a húgyhólyagodat a méhed vagy valami belső szerved. ez ellen meg kb semmit nem tudsz akkor tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!