Miért vagyok ilyen szerencsétlen osztálytársak téren? Hogyan kerüljem az egyetemi embereket?
Nekem is hasonló tapasztalataim voltak általános és középiskolában, de nem hittem volna hogy egyetemen is ilyenek mennek...úgy tűnik én szerencsés voltam és értelmes felnőtt emberekkel sikerült eltöltenem a fősikolás éveket.
Én csak azt tudom javasolni, mint valaki korábban - klikkesedés. Nem is nagyon hallottam még olyanról hogy az egész osztály egyként működik néhány találkozót leszámítva persze. Szerintem az a normális, ha megvan a kis baráti kör, a többiek drámáiról meg lehet tenni magasról. Nyilván órákon ha csoportmunka van, ha az iskolával kapcsolatos dolgokról van szó akkor meg lehet beszélni, lehet segíteni, de ha iskolán kívüli, személyes terület a téma akkor abból ki kell maradni. Csak a saját közeli barátaid érdekeljenek ilyen téren (ha az csak egy személy akkor egy) a többiek oldják meg a személyes gondjaikat a saját közeli barátaikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!