Mit gondoltok miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Ahányszor ismerkedni/barátkozni próbálok, akár a valóságban, akár ezen az oldalon, 99%-ban pár üzenetváltás, beszélgetés után megszűnik a kapcsolat.
A linken egy ilyen 'próbálkozás' látható, a második üzenetem után vissza sem írt, szerintetek mi 'rossz' benne, mit változtassak? Úgy érzem, bennem van a hiba, hogy ilyen nagy arányban futok zátonyra.
20F
Ha beszélgetni szeretnél, nekem írhatsz.
Nem garantálom a mindig hosszú levelet, de az egyszavas válaszokat nem szoktam gyakran adni. :)
Rendben, köszi, írok is.
Bár szeretnék arra is választ kapni, hogy a fenti esetben mit csináltam rosszul.
Rendben, várom az üzit.: )
Egyébként nem tudom, én is mindig ilyenekbe botlok bele.
Egy regényre jön két szavas válasz, és kész.
Én már elég sok valóságbeli beszélgetésen vagyok túl, és sok internetes beszélgetésen is túlestem már..
Itt nem veled van a baj, hanem a másik féllel.
talán nem akar 20 évessel barátkozni, ezért feleslegesnek tartja az erőfeszítést is hogy visszaírjon
vagy nem akar neten ismerkedni, vagy csak ezen az oldalon, vagy azzal a kérdésével indítva, ...
mindenkinek vannak korlátai hogy kikkel barátkozna, és pl én sem fektetek semmi energiát reménytelen dolgokba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!