Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok miért vagyok...

Mit gondoltok miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Ahányszor ismerkedni/barátkozni próbálok, akár a valóságban, akár ezen az oldalon, 99%-ban pár üzenetváltás, beszélgetés után megszűnik a kapcsolat.

A linken egy ilyen 'próbálkozás' látható, a második üzenetem után vissza sem írt, szerintetek mi 'rossz' benne, mit változtassak? Úgy érzem, bennem van a hiba, hogy ilyen nagy arányban futok zátonyra.

20F

[link]

2015. jan. 14. 21:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Adok egy tanácsot: Ne 16/L kislányoknak írj! :D
2015. jan. 14. 21:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem csak azoknak írok, de mondjuk egy 23 éves nőnél/lánynál meg szerintem mégannyi esélyem sincs, egyetemre járok, nincs munkám, lakásom, kocsim, nincs semmi egzisztenciám stb.
2015. jan. 14. 21:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha beszélgetni szeretnél, nekem írhatsz.

Nem garantálom a mindig hosszú levelet, de az egyszavas válaszokat nem szoktam gyakran adni. :)

2015. jan. 14. 21:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi, írok is.

Bár szeretnék arra is választ kapni, hogy a fenti esetben mit csináltam rosszul.

2015. jan. 14. 21:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Rendben, várom az üzit.: )

Egyébként nem tudom, én is mindig ilyenekbe botlok bele.

Egy regényre jön két szavas válasz, és kész.

2015. jan. 14. 21:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Én már elég sok valóságbeli beszélgetésen vagyok túl, és sok internetes beszélgetésen is túlestem már..

Itt nem veled van a baj, hanem a másik féllel.

2015. jan. 14. 21:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Semmi, a másik fél nem akar ismerkedni.
2015. jan. 14. 21:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem vagytok egy hullámhosszon, ennyi. Egyébként nekem is írhatsz, ha akarsz beszélgetni, csak nem vagyok fent nonstop.
2015. jan. 14. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
nekem is írhatsz, ha gondolod :)
2015. jan. 14. 23:37
 10/11 anonim ***** válasza:

talán nem akar 20 évessel barátkozni, ezért feleslegesnek tartja az erőfeszítést is hogy visszaírjon

vagy nem akar neten ismerkedni, vagy csak ezen az oldalon, vagy azzal a kérdésével indítva, ...

mindenkinek vannak korlátai hogy kikkel barátkozna, és pl én sem fektetek semmi energiát reménytelen dolgokba

2015. jan. 15. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!