Mit gondoltok miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Ahányszor ismerkedni/barátkozni próbálok, akár a valóságban, akár ezen az oldalon, 99%-ban pár üzenetváltás, beszélgetés után megszűnik a kapcsolat.
A linken egy ilyen 'próbálkozás' látható, a második üzenetem után vissza sem írt, szerintetek mi 'rossz' benne, mit változtassak? Úgy érzem, bennem van a hiba, hogy ilyen nagy arányban futok zátonyra.
20F
2015. jan. 14. 21:01
11/11 anonim válasza:
De neked se muszáj szerencsétlenekkel kezdeni. Persze kézenfekvő,hogy van egy magányos szerencsétlen lány...akkor jövök én,mivel én is egyedül vagyok,megragadom az alkalmat. Na ja,csak ez nem így szokott működni. Aztán majd Te csodálkozol,amikor egy igazi "alfa" oldalán meglátod azt a szerencsétlen csajt (mivelhogy az ilyenekre buknak,én úgy tapasztaltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!