Hogyan kerüljem el a depressziót?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, arc hiperhidrózisban szenvedek már jónéhány éve. Számos vizsgálat után az orvosk még mindig nem tudják mi okozza az izzadást és én kezdem feladni. Az önbizalmam egyre kevesebb, a személyiségem is látványosan átalakult: egy kedves közvetlen,életvidám emberből átváltoztam egy szégyenlős,szomorú,magányos emberré. Hogyan fogadjam el azt hogy állandóan izzad az arcom?Egyre sötétebb a jövőképem.2014. nov. 16. 16:54
2/7 anonim válasza:
Allandoan izzadtan az arcod???Telen is?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, állandóan.Télen persze olyankor szokott amikor a hidegből bemegyek egy fűtött szobába, buszra szállok stb.
2014. nov. 20. 10:51
4/7 anonim válasza:
Az durva messze amugy egy szep lany vagy?
5/7 A kérdező kommentje:
Anyum és James Blunt szerint igen :) amúgy inkább átlagosnak jellemezném magam :D
2014. nov. 20. 11:04
6/7 anonim válasza:
#1 vagyok.nem igazán tudok segíteni,de a bunkóságomér elnézést szeretnék kérni,rossz napom volt:(
7/7 A kérdező kommentje:
Első, értékelem a bocsánatkérésedet és elfogadom habár a válaszod olvasása kissé felvitte a vérnyomásomat de már elmúlt, szóval felejtsük el. További szép életet neked.
2014. nov. 23. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!