Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Kerüljem el, vagy...

Mit tegyek? Kerüljem el, vagy legyek a barátja és akkor talán kialakulhat valami?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik, egysuliba járunk és kb 1 hónapja beszélgetünk faebook-on, mindig ő ír rám.. (élőbe nem igazán még, csak köszönés) Nemrég szóba kerültek a párkapcsolatok, és szóba hozta, hogy ő csak mint barát ismerkedik velem. Nagyon rosszul esett, mert ugye én azthittem, azèrt irogat, mert tetszem neki. Viszont azt írta még hogy szeret velem beszélgetni nagyon, és hogy tiszta jófej vagyok. Előtte még arról is beszéltünk, hogy fél közeledni a lányokhoz. Lehetséges hogy tetszem neki és csak fél? De akkor miért írta hogy csak barátként irogat? És ha tényleg így gondolja akkor mit tegyek? Tetszik és én nem csak a barátja akarok lenni. De ezt nemmondhatom el neki, mert akkor elcseszem még a barátságot is. Viszont ez meg így nekem szar. Esetleg ha jobban összebarátkozunk még lehet ebből valami? Lehet még esélyem?
2014. febr. 10. 06:01
 1/3 anonim ***** válasza:

" Lehetséges hogy tetszem neki és csak fél?"

-igen

"Esetleg ha jobban összebarátkozunk még lehet ebből valami?"

-igen

" Lehet még esélyem?"

-igen

2014. febr. 10. 06:33
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a válasz. de akkor miért mondta hogy barátkozni szeretne...ez olyan, mintha csak barát akar lenni :(
2014. febr. 10. 07:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Kicsi lány! Ha szerelmet vallott volna a facebookon, azt nem találtad volna különösnek? A kapcsolatok kialakulásának vannak fokozatai. Ebben a netes levelezés csak az első lépés.
2014. febr. 10. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!