Hogyan kerüljem el, hogy újra droid legyek?
Egy gyárban dolgozom,három műszakban.Azonban most ezen a héten táppénzen vagyok.
Ha nem kell menni dolgozni(péntek éjjel voltam utoljára),akkor teljesen más vagyok.Párom szerint nyugodt vagyok,sokkal többet mosolygok.Ezt én is érzem,a napokban sokkal jobban meg tudom élni a természetet,pedig ugyanannyit vagyok szabad levegőn,mintha dolgoznék.Napi egy óra kutyasétáltatás van,ez mindennap megejtem,mégsem figyeltem fel sok apró gyönyörű dologra,amire most igen.(nyílnak a virágok stb.)
Tudni kell,hogy szeretek különleges ételeket főzni,sütni,de a munka mellett erre nem jut időm,egy héten hat napot dolgozom.A lakás is sokkal tisztább,mivel azonnal van időm elmosogatni,elpakolni...
Szóval kezdek félni,hogy ha jövő kedden vissza megyek dolgozni megint droid leszek.
Ilyenkor meg tele vagyok tervekkel,sokkal pozitívabbnak látom a világot,maximum a kieső összegért aggódom,amit a betegség miatt nem kapok meg.
Mivel munkát nem tudok jelenleg váltani,így az érdekelne,hogy ki hogyan oldja meg ezt a dolgot?
Hogyan maradtok motiváltak,önmagatok biorobot üzemmód mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!