Hogyan lehet kezelni a stresszt?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok,és úgy érzem az életem egyre rosszabb irányba halad.Jó pár éve végeztem el a sulit,és azóta csak vagyogatok,ami azt jelenti,hogy alkalmi munkáim voltak eddig. amint azt érzem,hogy a környezetem elvár tőlem valamit,akkor pánikba esek,és hányingerem van. most van melóm kb két hete,de utálom,keveset is kapok,plusz stresszes,felelősséggel jár. és ezt nem tudom kezelni,ezek kb 17 éves koromban kezdődtek,amikor életemben először dolgoztam,akkor azt hittem a kezdeti nehézség,és majd bele jövök mindenbe az életben,de nem. ugyan ott tartok úgy érzem. semmi életcélom,csak minden napot megakarok úszni valahogy. nem tartom magam egészséges életrevaló erős jellemnek. volt osztálytársaim sokan már vezető beosztásban dolgoznak,vitték valamire az életben. én meg tipikusan az az ember vagyok,aki ha itthon van csak fekszik,és nem érdekli semmi. vannak hobbijaim,interneten van weboldalam is,youtube csatornám,de ezek is csak azért,mert unatkoztam. szüleim sokat dolgoztak életükben,és ezt tőlem is elvárták,mindig is hangoztatták. én semmi olyat nem szeretek csinálni,amit elvárásból kell csinálni. ezek ellenére én igazat adok nekik,és nem vagyok magamra büszke vagy ilyesmi,szégyellem magamat,de nem akarok ellene tenni. a legtöbb ismerősöm,végig dolgozta az életét,mások szabályai szerint élt,aztán semmire nem mentek vele. sokszor eszembe jut valami amit várok,vagy csinálnék szívesen,megtörténik,és utána megint jön a depresszió,az elmúlás. nincsen párom se,barátaim se,de nem azért mert nem tudnék szerezni,hanem mert én választottam,a rosszabb napjaimon eszembe jutnak akik már nem keresnek,vagy átvertek,és úgy vagyok vele kapja be a világ,tojok mindenkire. nem kell nekem senki. sokszor az se érdekelne,ha utcára kerülök,vagy akármi,csak legyen vége a szenvedésnek.2016. márc. 2. 17:34
1/4 anonim válasza:
1. Pszichológussal kellene beszélned.
2. A sport mindenre megoldás.
3. Próbálj olyan munkát találni ami a hobbyd és akkor nem fogod munkának megélni.
Jól elkényeztettek a szüleid...
2/4 A kérdező kommentje:
sok pénzt akarok,és magam ura lenni. anélkül,hogy bárki is bele szólna. ez segítene. de most tudom megkapom,hogy az élet nem habos torta... hát nem az,tuti.. egyébként nem kényeztettek el engem. csak folyton lépten nyomon megkapom,hogy a két bátyám milyen sokra vitte,meg a családból mindenki,én meg..
2016. márc. 2. 17:44
4/4 anonim válasza:
Reális elérhető célokat kellene találnod.
A sok pénz az nem megfogható.
Mennyi a sok pénz?
3000 ft? 3 millió? 30 millió?
És ha elérted mi lesz?
Keress valami olyan dolgot amiben örömödet leled.
Almát és körtét nem lehet összehasonlítani. Nem kell a bratyókkal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!