Ha nemek közti egyenlőség van, a férfiak és nők miért nincsenek egy cellába zárva a börtönben, és miért van külön férfi és női mosdó?
Nem érted, de nem lep meg.
Feminista, aki azt mondja, a nők egyenlőek.
Femináci, aki azt mondja, a nők jobbak.
Akkor tűntessenek a közös mosdókért és öltözőkért. Ne csak azokért a kiváltságokért amiket ők nőként nem kapnak meg (bár ilyen nincs), hanem ami nekik kellemetlen. És menjenek el közmunkára, régebbi kérdésem: A női építőipari segédmunkásokért nem tűntettek, hogy ők segédmunkázni akarnak, mert egyenlőek, sem hogy áshassanak árkot. Bizonyítsák be, hogy egyenlőek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__74363..
Az egyenjogúságnak semmi köze nincs ahhoz, hogy milyen a fizikai felépítés.
Ha te munkaadó vagy, olyan embert keresel, aki alkalmasabb a munkára. Ha mondjuk könyvelőnek keresel valakit, nem fogsz olyat felvenni, aki nem tud számolni. Azt veszed fel téglát hordani, aki erősebb. A biológiát nem változtatja meg az, hogy senkit nem érhet előny vagy hátrány a neme miatt.
A közmunkához nem tudok hozzászólni, nem tudom, hogy működik.
Miért, szerinted neked több jogod van lányokat kukkolni, mint nekik az emberi méltósághoz?
A nyugdíjos törvényt nem én hoztam, szerintem már a születésem előtt is ez volt. Hogy miért van ez, nem tudom, nem látok logikus magyarázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!