Ha nemek közti egyenlőség van, a férfiak és nők miért nincsenek egy cellába zárva a börtönben, és miért van külön férfi és női mosdó?
# 30
Igen, pont erről tanúskodik pl. a kölni eset is...idióta.
# 33
Vissza is lehet tartani, akinek nem tetszik:)
"26: Köszönöm, hogy egy normális ember is válaszolt. "
Köszönöm a dicséretet, de már vagy 5x írtam korábban is. :)
Az emberek nem vadállatok: esetenként azok. És vannak kisgyerekek is. Egyes gyerekek igenis leskelődnek, ne mondd hogy még sose hallottál olyat, hogy 8.-os fiúk bemennek a lányöltözőbe, és sakkban tartják a lányokat, akik nem mernek előttük átöltözni (mi anno általánosban a mosókonyhába mentünk be öltözni), ne mondd, hogy nem hallottál olyat, hogy mondjuk táborban meglesik a fiúk a lányokat, vagy amikor osztálykiránduláson a fa mögött kell pisilni. Bocs a sok fiús példáért, biztos vannak a fiúk számára kellemetlen esetek is. Felnőtt emberek is megdöbbentően primitívek tudnak lenni. A múltkor álltam a villamoson (22 éves szőke, átlagos megjelenésű nő vagyok), és egy férfi mosolygott rám, meg beszólogatott, nem tudom mit, mert direkt benyomtam a zenét a fülembe. (Mielőtt azt hiszed, ki voltam öltözve: tél volt/van, sálban, sapkában, kabátban voltam, állig begombolkozva). A férfi nem tudom, mit hitt, hogy nem hallom, vagy csak dühítette, hogy nem érdekel, de odanyúlt a zsinórhoz, ami a kabátomon van, meg akarta húzni, de nem érte el, mert arrébb álltam. És volt vele egy másik pasi, aki csak buzdította ebben. Na most nyilván nem minden férfi ilyen, de ez az egy ne legyen ott, amikor pisilek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!