Ha nemek közti egyenlőség van, a férfiak és nők miért nincsenek egy cellába zárva a börtönben, és miért van külön férfi és női mosdó?
Ez az elítélteket védi. hogy ne legyen erőszak. (Igen, tudom, hogy így is van, de saját személyre szóló börtönt meg nem lehet építeni mindenkinek.) Ezek a dolgok védik az embereket, nem egyenlőtlenné teszik. A WC pl. azért van külön, hogy ne legyenek visszaélések, leskelődések. Persze felnőtt emberek alapvetően nem csinálnak ilyet, de 2 vagy 3 idióta is elég, nem kell a jelenségnek tömegesnek lennie. Mint ahogy rokkant parkoló is van ott is, ahol nincs rokkant. Nem fogják megnézni, hogy errefelé laknak-e olyan (elsősorban szerintem inkább fiatal, éretlen) férfiak/nők, akik majd leskelődnek.
Meg ha valaki véletlen rád nyit, nem mindegy, ki az. Ezzel lehet vitatkozni, hogy a meztelenség mennyire természetes, de jelenleg ez a felfogás, és te az okát kérdezted.
A férfiaknak is előnyös, hogy nem kell sorba állniuk, és végigvárniuk az összes tamponcserét meg sminkfelfrissítést.
4-es és 6-os vagyok.
"Az, hogy ugye jogilag jelenleg egyenlő a 2 nem és ezért miért diszkiminálják az egyik nemet a másiktól olyan úton/módon, "
Olyan nincs, hogy egyiket is és másikat is diszkriminálják EGYMÁSHOZ KÉPEST. Mert ha mindkettőnek van egy-egy helyiség, ahová ő bemehet, plusz egy, ahová nem, akkor az egyenlő. Akkor lenne bárki diszkriminálva, ha a másik többet kapna.
# 8
Mit is tudsz te a jogról, kedves barátom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!